Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

12 de febrer de 2015
0 comentaris

Berlín 2015: dijous 12 de febrer

En aquest apunt, el detall diari de les pel·lícules que projecten a la Secció Oficial (Competició i Fora de Competició) i a Berlinale Special, del Festival de Berlín, prenent com a referència la data de la primera projecció oberta al públic del certamen. I també l’enllaç amb el programa del web del festival, per a la resta de seccions.

Dijous, 12 de febrer.

Competició.

Vergine giurata (Vergine giurata | Sworn Virgin), de Laura BISPURI.

Fora de competició.

13 Minutes (Elser: Er hätte die Welt verändert |13 Minutes), d’ Oliver HIRSCHBIEGEL.: Més informació en aquest blog: Berlín 2015: Fora de Competició.

Berlinale Special.

Els prats tornaran (Torneranno i prati | Greenery Will Bloom Again), d’Ermanno OLMI. Més informació en aquest blog: Berlinale Special.

Altres seccions: Panorama, Fòrum, Perspective Deutches Kino, Generation, Retrospectiva “Gloriós Techicolor”, Homenatge a Wim Wenders, Berlinale Classics, Culinary Cinema, Forum Expanded. Més informació en aquest blog: sobre Panorama-Ficcions, Panorama-Documentals i Fòrum.

Foto: Alessandro Sperduti, Andrea Benetti, a Els prats tornaran, d’Ermanno Olmi. Autor: Simone Falso. © ITACA. Gentilesa del Festival de Berlín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!