Claudia Llosa presenta un curtmetratge a la competició de Berlín 2012

Havent guanyat l’Ós d’Or el 2009, amb La teta asustada, la cineasta peruana Claudia Llosa presenta enguany el seu film Loxoro a la competició de curtmetratges de la Berlinale. De coproducció catalano-peruana-nord-americana, explica en vint minuts le tràfec d’una mare soltera de mitjana edat que busca desesperadament la seva filla de dinous anys que se n’ha anat de casa per treballar al carrer. Mare i filla són transexuals i al seu llenguatge l’anomenen Loxoro.

Aquesta és la programació dels curts al Festival de Berlín d’enguany: Berlinale Shorts.

FOTO Pilar González, Canela Paima, Mónica Mendoza, Ruby Calvo, Valeria Castillo, Karla Camacho, a Loxoro, de Claudia Llosa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *