Aquest bloc fa 4 anys!

Avui fa quatre anys que em vaig posar a escriure per primer cop aquest
bloc que ha esdevingut una part de mi, una manera de viure en xarxa amb amics, coneguts i
saludats. En alguns casos he pogut reviure amistats que pel pas del
temps havíen quedat enterrades, en altres conèixer nova gent, noves i dees i noves formes de veure les coses, i en altres una forma de discrepar des del diàleg i el lliure pensament. 

Gràcies a tots els amics i amigues que m’heu anat seguint i comentant el que escrivia i que heu fet que m’hi anés enganxant. Molta és la gent que fa un bloc pensant en que vol dir als altres, però quan portes 4 anys t’adones que a qui més ha servit aquest bloc és a tu mateix. Com a agenda, com a memòria, com a rastre imborrable del que has anat visquent i pensant. Una bitàcora d’allò que t’ha il·lusionat, decebut, preocupat, irritat… com un testimoni de la vida d’un mateix.

I finalment, el bloc en política és un exercici de transparència, de coherència i de diàleg. Menystingut per molts dels que diuen, des de la comoditat, que és un petit acte de vanitat. En tot cas és un acte de vanitat que té un risc, que és avaluable i que fer-lo seguit en el temps requereix un esforç, unes conviccions, una vocació de servei i una voluntat de diàleg. No val la pena ser una mica vanitós d’aquesta forma?

A continuació us poso un petit anàlisi del meu bloc:

General
  • Posts: 501
  • Comentaris: 693
Visites a la portada:
  • Des de l’inici: 150942 visites

Entrades més visitades en el que va d’aquest mes de gener:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.