SANT JORDI 2013 AL FONDO

Vam celebrar la Diada de Sant Jordi al Fondo.
A la plaça del Rellotge un reguitzell de poetes com ara Lluís Calvo, Laia Noguera, Meritxell Nus, Esteve Plantada, Jordi Valls i Joan de la Vega vam seguir la marató poètica juntament amb els poetes de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet Àngel Pla, José Luis Cabeza que recità el poema llarg “Payaso manchego”, Beatriz Patraca, Oscar Esteban, Carlos Lema, Cesc Vilà, Juako i Pedro Luis Cano. El recital es perllongà durant tota la vesprada.
El centre del món era el lema d’aquesta marató poètica que organitzà el poeta i activista cultural Jordi Valls. Fou un èxit de públic i es plantà, a la jardinera principal de la plaça del Rellotge del Fondo, la plaquette de “L’Esfinx” de Jordi Valls que conté poemes i llavors de margarides, sota l’atenta mirada de foc del drac daurat.
La Diada va demostrar ser una festa participativa, alegre i de complicitats associatives de tot tipus.

                                R.Mirabete, article publicat a NÚVOL(24/03/2013)

Fotografia de Quim Pérez, professor i periodista de la desapareguda revista “Benzina”

Enllaç: 

http://www.nuvol.com/noticies/sant-jordi-al-centre-del-mon-o-mes-a-prop-encara-al-fondo/ 

 

Quant a ricard99

OBRA POÈTICA-Última ronda (Barcelona: Edicions de La Magrana, 1999)-La gran baixada (Vic: Emboscall Editorial, 2004)-Les ciutats ocasionals (Barcelona: Témenos Edicions, 2009) -Radar (Barcelona: Témenos Edicions, 2012), (amb David Caño i Carles Mercader) De Penitents a Desemparats (Santa Coloma de Gramenet: Tanit , 2014) i Nuclear (Granollers: Edicions Terrícola, 2015). Darrerament ha publicat Cel estàtic d'elevadors (Maçanet: Gregal, 2016) i Esdeveniment (València: 3i4, 2017).
Aquesta entrada ha esta publicada en Diaris. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*