Països Andorrans

Xarxa cultural del sistema lingüístic valencià-català-balear: València, Balears, Catalunya, Andorra, Catalunya Nord, La Franja d'Aragó, L'Alguer i el Carxe. (777-2027)=1.250 Anys

8 de setembre de 2009
General
0 comentaris

Ley de Lenguas Propias de Aragon

La llei de llengües pròpies de l’ Aragó va entrar oficialment a tràmit a finals de juliol 2009, és d’ esperar que sigui aprobada aquesta tardor, deprés de més 30 anys de régim democràtic .La llei considera llengües pròpies i històriques de la Comunitat Autònoma d’ Aragó l’ aragonés i el català.
Malgrat tot la llei no les declara oficials, n’ obstant és una llei que representa un gran avanç cultural  i  cièntific per la Comunitat Autònoma Aragonesa  i que la posarà a nivell europeu,diriem que amb un bon desemvolupament d’ aquesta llei de les Corts Aragoneses,aqueixa Comunitat Autònoma podria complir amb la Carta Europea de les lleis minoritàries i regionals que,per altra banda,té l’ obligació de complir pel fet que l’ Estat Espanyol la té  signada i ratificada.

Pel vostre coneixement,directe, ací teniu, en pedeefe el Butlletí Oficial de le sCorts corresponents, amb el texte integre de la pagina 4 de 44 fins a la pagina 9 de 44.
Endavant!! que fa de bon llegir:

http://bases.cortesaragon.es/bases/original.nsf/(BOCA1)/
B95E60C04E5E9BF9C12575FB002CDCBA/$File/BOCA%20num.%20158.pdf?OpenElement

Fí de la post


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.