Els Mujahidin del Poble continuen la resistència contra la dictadura islàmica iraniana

Avui mateix, Tomás Alcoverrro, corresponsal de La Vanguardia a Beirut publica una crònica titulada “Patético final dels Mujaedines del Pueblo” en la qual dóna compte del desmantellament del camp de refugiats d’Ashraf per part de les autoritats iraquianes.

Aquesta operació menada per les forces militars del règim iraquià arran de la progressiva retirada de les tropes nordamericanes del seu territori ha estat un cop dur per a la resistència iraniana refugiada al l’Iraq, però no sembla pas que sigui el seu final. El govern de Bagdad-de majoria xiïta com a l’Iran-  ha volgut fer un gest d’aproximació al règim dels ayatollahs que travessen moments de crisi en veure’s qüestionat per la revolta ciutadana contra el frau electoral a les passades eleccions.

Els Mujahidin del poble han participat activament en les revoltes i en els enfrontaments contra les forces repressives de la dictadura, només cal visitar la seva web per a comprovar-ho. Potser no podran actuar, com ho feien fins ara, des l’Iraq, però els exiliats de la diàspora als països occidentals tindrà un paper clau en el futur del conflicte engegat per establir a l’Iran un sistema democràtic, tal com ho demanva Chahdortt Djavann des de les pàgines de Le Monde.

Post Scriptum, 19 de novembre del 2012.

L’Orient-Le Jour informa, en la seva edició d’ahir, del miting celebrat a París pels Mujahidin del Poble davant tres mil persones, exiliats iranians la major part, cridant a enderrocar la dictadura teocràtica dels mollah’s

Post Scriptum, 1 de gener del 2018.

Els Mujahidin del Poble participen activament en les revoltes en curs contra el règim teocràtic: en aqueix article publicat per Hesh Alavi abans d’ahir a la web de l’organització analitzen perquè aqueix aixecament és substancialment diferent del precedent l’any 2009.

Post Scriptum, 27 de juny del 2018.

Les protestes socials han esclatat novament a l’Iran fruit de la pressió dels EUA i alhora la corrupció del règim islamista embacat en costoses campanyes expansionistes. Aqueix dossier del Consell Nacional de la Resistència Iraniana publicat al gener passat explica les causes de la crisi interna actual.

Post Scriptum, 16 de novembre del 2019.

Les revoltes a les principals ciutats kurdes de l’Iran contra l’alça del preu dels carburants ha fet diversos mort per causa de la repressió del règim que compta amb el silenci mediàtic d’Occident per ocultar la realitat insuportable que viu la població amb motiu d ela corrupció i l’autoritarisme del poder islamista.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *