Castell de somnis de Francesc Aguilar

//*// En l'era de la plaga dels set mil milions d'humans //*//

30 de maig de 2017
2 comentaris

Quan un estudi sobre el ball dels pits de les dones caminant?

L’ésser humà al evolucionar cap a la posició alzinada, va mostrar genitals i exposar mamellam que abans quedaven protegits i amagats. Els genitals normalment queden tapats amb les vestimentes però les metes femenines mantenen una posició preponderant.

Seria un estudi primaveral i estiuenc interessant les diverses cadències del pitam de les dones caminant. Especialment el caminar enèrgic i frisós pot donar moltes dades, per exemple el caminar al matí per anar a la feina.

Què fan les mamelles quan caminen les dones?

N’hi ha per descomptat un primer gran grup d’escots absolutament integrats en el tronc sense cap marge de llibertat, si més no, no es belluguen perceptiblement. Aquestes tetes seríen posiblement descartades de l’estudi per manca d’aportacions, ja que no fan res noticiable.

Un segon gran grup ho formarien aquells pits que oscil·len, balandregen, es balancegen, gronxen, gronxegen o gronxolen, branden, vaiveregen, capalcen, bambolegen, basculen, o capcinegen al mateix compas, ritme, període i freqüència del pas que el cos de les dones en moviment transmeten des les cames fins al destí focus de la nostra atenció.

Un tercer gran grup ho formarien aquells pits que oscil·len, balandregen, es balancegen, gronxen, gronxegen o gronxolen, branden, vaiveregen, capalcen, bambolegen, basculen, o capcinegen en una freqüència superior però harmònica amb el pas. És a dir, són moviments dotats de les formes més imaginatives i diverses en els quals les mamelles van compassades però a un ritme major que el caminar, des d’un tremolor com el del flam xino fins a complexes ones, xocs entre iguals o inusitades rèpliques.

El camp d’investigació és extens i està tot per fer. Endavant la ciència!

Tot allò que penja es belluga.
  1. Compte que pots ser linxat per les feministes com a masclista per fixar-te amb els pits de les dones i el seu moviment.

    Encara que mostrant la dona de la dreta de la imatge, tot especial… potser et perdonaran una mica.

    1. Amadeu, si és així seria una errada d’interpretació de les feministes, ja que el interés de l’estudi seria aportar un bri de coneixement científic als moviments del cos humà centrat en les extensions mamàries, sense entrar en qüestions sexuals o de gènere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!