Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

1 d'octubre de 2023
0 comentaris

Reafirmem el Mandat del Primer d’Octubre: República Catalana Independent.

El veritable Primer d’Octubre:
Dignitat Roger Espanyol.

 

Una gran dignitat, Roger Espanyol, la teva lleialtat amb Catalunya i la nostra independència t’honoren.

El teu fill estarà orgullós de tenir-te com a pare, i la teva esposa i tota la teva família i amics veritables també n’estan.

Dignitat, anys llum de tants polítics i catalans mediocres. Quants s’han acovardit i deixat comprar i enredar, quants ha renegat de la decisió convençuda del nostre Primer. d’Octubre de 2017.

Aquesta és la teva lluita, i la de tots els represaliats, i també la meva, i la de Jaume Bonet, i la de J. Miquel Garrido, i tants altres catalans:
Reafirmar el Primer d’Octubre de 2017, complint-ne el Mandat, edificar la ja incipient República Catalana Independent i compromete’ns, complementar i complir la DUI del 27 d’octubre de 2017.

Aquests partits no estan per la feina, ens cal la Llista Cívica, sols per a la Independència, la hem de tirar endavant.

Servem, en el més amagat del nostre ésser, la memòria i el nom de tots aquells que han defensat el nostre Poble mil·lenari, Catalunya!

(Primer d’Octubre de 2023)

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

 

PS:

Roger Español: “A l’exili veuen l’amnistia com una solució a la seva situació personal”.

https://www.vilaweb.cat/noticies/entrevista-roger-espanol-amnistia-solucio-exili/

 

Yï

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!