HISTÒRIES DEL PENEDÈS: EN LLUÍS DELS MENUTS

Deixa un comentari

En Lluís dels Menuts era un personatge invisible. Llarg i prim, apareixia sempre darrera d’un mar de taques que guarnien la seva transparència. Vestia la seva timidesa amb davantal i botes d’aigua.

Fins que el progrés i les normes sanitàries ho van permetre va disposar d’una cansaladeria al costat de l’antic Hospital Comarcal de Vilafranca; en aquell carrer que és diu Sant Pere, que d’altres nomenen Sant Francesc, que és va dir 14 d’abril i que tothom coneix com el de l’Hospital.

En Lluís servia menuts, sang, fetge i tots els productes del porc als bars i carnisseries de mig Penedès.
Els temps van canviar per Vilafranca i per en Lluís, i on ell remenava la carn de porc sense benediccions,  purificacions, ni manies; avui hi ha un locutori telefònic regentat per uns mahometans.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en HISTÒRIES DEL PENEDÈS el 16 de juny de 2009 per Josep Arasa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.