Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Vídeo. El parlament en homenatge a Estellés de diumenge a Ca Fuster, a Sueca.

Diumenge els companys de la Xala em van convidar a participar en l’acte d’homenatge a Vicent Andrés Estellés que es feia a ca Fuster, a Sueca. Vaig acceptar encantat. Estellés és una part bàsica de la meua educació sentimental i intel·lectual i tornar a ca Fuster em produïa una emoció especial. Si no vaig errat no havia tornat a entrar en ella des del dia del seu enterrament.

Ara han comprat la casa del costat i han fet un tinglado notable que contindrà, esperem que aviat, un museu dedicat a l’escriptor i on es poden fer tot d’activitats, entre altres coses perquè la suma dels dos patis ha creat un espai on, com va passar diumenge, es poden encabir de forma més o menys còmoda uns centenars de persones.

L’acte va ser rodó, amb una organització miraculosa i amb uns continguts que aportaven una quantitat d’estima pel poeta i pel país més que notable. Estima que va replegar de forma especial la seua filla Carmina.

Avui els companys de la Xala han penjat el vídeo de la meua intervenció, així que més que contar-vos el que vaig dir vos convide a escoltar-ho.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.