BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

17 d'octubre de 2014
0 comentaris

Dignifiquem la Consulta, renunciem a la mentida i preparem la DUI, si de veritat volem recuperar la Independència, primer valor de tota nació.

V

Dignifiquem la Consulta, renunciem a la mentida i preparem la DUI, si de veritat volem recuperar la Independència, primer valor de tota nació.

És molt fàcil Sr. President, si vol salvar la dignitat dels catalans, faci només tres petits canvis. Si no és així, el seu projecte no mereix cap confiança, cap!

Si volem la Independència, si vol dignificar el seu pas per la Presidència de la Generalitat, si no vol ser recordat amb ignomínia:

Consulta Vinculant.

Pregunta clara i senzilla:   Sí o No.

Eleccions per la DUI. 

 

Aturem l’auto engany o fracassarem. La gran mentida ens passarà factura, una factura de falta de dignitat que no podrem pagar.

El camí de Mas no porta enlloc, cerca fer la consulta “sense raons dignes” per mantenir el poder.

Ens enganyem nosaltres, ens vol enganyar el Mas, i fins i tot el New York Times. La ma dels que no volen una Catalunya lliure far de llibertat i plenitud per a tot el món és molt llarga. No ens els creguem. El New York Times o algun dels seus articulistes ens amenaça amb el papus de la por, de que tardarà molt temps a haver-hi eleccions si no pactem tan si com no, a qualsevol preu, com volent-ho dir a la Cup i Esquerra, a la Forcadell i a la Muriel, de rebaixes sempre en els drets dels catalans, … com sempre pel consens hem de sacrificar la nostra llibertat nacional, la nostra dignitat, la nostra llengua, la nostra veu, el nostre dret a decidir, … etc. etc.

Mas també ens vol entabanar, diu: “ara voteu aquest nyap de consulta, a qualsevol preu, sense “raons” sense res … perquè benvolguts ciutadans de Catalunya segueix sent “NO VINCULANT” del “DRET A NO DECIDIR DELS CATALANS!”, segueix sense raons i amb la “PREGUNTA PACTADA” per la 3a VIA dels qui ni ens deixen votar, ai las! quina misèria, en el fons del fons, Mas sempre a favor dels que no ens deixen votar!

No havíem quedat que ens havíem de carregar de raons?

Mas ens diu: Voteu ara la Consulteta nyap sense raons, sense dignitat, sense garanties de cap mena …. VOTEU-ME ARA perquè jo pugui justificar que he fet el que us vaig prometre: LA VOLUNTAT DEL POBLE  en forma d’una consulta que no compleix cap de les condicions de la voluntat del Poble!!!

Mas ens diu: VOTEU-ME ARA amb els ulls clucs! … que després vindrà una gran cosa … !!!???

I jo li pregunto:  Sr. President dels catalans que per voluntat d’Espanya no tenen dret de votar amb dignitat i per voluntat de vostè NO TENEN DRET A DECIDIR sinó tan sols a opinar en una Consulteta nyap sense cap garantia ni raó.

I jo li pregunto: Sr. President, que serà el que es tan gran que vindrà després de votar-lo de nou amb els ulls clucs?

I he sentit la resposta perquè no sóc sord ni em mamo el dit, i m’ha respost:  -Farem unes eleccions en les que jo, Mas, i CYU, anirem junts amb tots els altres amb un nexe d’unió meravellós:  “La pregunta pactada” la pregunta trampa i assassina que vol colar la tercera via per anar a Madrid a negociar un canvi de Constitució Espanyola perquè els catalans puguem fer una consulta no vinculant amb la pregunta trampa, i així anar esperant el dia de la marmota.

Catalans! Trenquem l’engany o aquesta monumental farsa que ens vol presoners d’Espanya per sempre. Fem-ho o aquesta gran mentida, joc d’engany i auto engany, ens arrossegarà a la mort i desaparició com Poble i  nació d’homes lliures i catalans.

 

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre del BIC, soci de l’ANC i membre d’PDIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!