De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

14 d'agost de 2014
0 comentaris

L’apunt i els gegants perduts.

Amb aquest tràngol del canvi de plataforma dels blocs de can Vilaweb (un tràngol que em costarà mesos de pair, fins que ho hi tingui el peu al coll, ho confesso) m’he adonat d’una pèrdua que no sabria pas a qui fer-ne responsable.

He perdut un apunt. Ja no apareix a la llista d’entrades publicades. No sé pas si ha estat amb les maniobres d’adaptació o fruit de la inexpertesa d’aquestes mans. El cas és que s’ha esborrat un apunt i que no tinc manera de reproduir de manera textual i exacta.

Hi parlava de la colla d’animació Caixa de Trons, del barri de Taialà i de Germans Sàbat, a Girona. Van celebrar la seva segona gtrobada gegantera amb gran èxit i, al final de festa, ens van presentar el seu projecte engrescador. Gràcies a la col·laboració de moltes persones, en pocs mesos disposaran d’una nova parella de gegants. Ens en van presentar els esbossos, obra de Nuxu Perpinyà: una andalusa (record de l’origen immigrant de molts dels habitants del barri) i un burot (aquell funcionari que cobrava taxes per les mercaderies que entraven a la ciutat). Un fuster els construirà l’estructura i una modista confeccionarà els vestits. Seran una realitat per Fires de Girona, segons va confirmar fa poc en David, el seu cap de colla.

Que es pugui perdre un apunt d’un bloc té una importància relativa; el que no es pot permetre és que es perdi constància escrita del bell projecte d’aquesta bona gent. L’enhorabona, una vegada més!

trons2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!