Blog d'en Xavier Mir

Un dels 2.079.340 vots del 21 de desembre de 2017

30 de març de 2009
5 comentaris

Esplugues TV fa allò que TV3 no vol fer

Que deu mil catalans hagin anat a Brussel·les per un estat propi és sens dubte notícia. No s’entén que determinats mitjans, com La Vanguardia, El Periódico o TV3 mateix no ho hagin considerat així o que hagin tractat la informació infravalorant-la. Sorprèn que sigui Esplugues TV i no TV3 qui faci un debat d’una hora per valorar la iniciativa, el seu abast i les seves repercussions. Avui dilluns l’Àgora parla de política i per sort hi ha un parell de representants prou dignes, però la televisió que vol ser nacional no pot esperar més a organitzar EL DEBAT, aquell que estimuli la participació ciutadana i posi el tema damunt la taula mediàticament parlant.
  1. Sabem que Xavier Mir entén perfectament que determinats mitjants…. no parlin o comentin certes notícies… avui és dilluns i potser està una mica cansat… Els grups Godó, Lara, el psoE-C,… entre altres fa temps que treballen per a que tots ho entenguem (entre ells X. Mir, però avui és dilluns…). Cordialment.

  2. Jo crec que ha passat exactament el mateix que amb les dues grans manifestacions pel dret a decidir. S’han manipulat els assistents, les imatges, o directament s’ha gairebé ignorat des de casa mateix. És lògic i normal que això passi amb un soci independentista a la Generalitat, perquè per això els hem votat -jo només un cop-. I és clar, aquesta constant abaixada de pantalons dels independentistes en tots els temes els duran, molt més tard del que creïa jo, a la ruïna en vots i escons i el final del seu període al Govern de la Generalitat.

    Més enllà d’aquesta lògica explicació, la societat civil està donant passes endavant de forma lenta però cada vegada més implacable, i això ha de seguir sent així amb un govern futur de CiU, perquè per molt millor que ho facin, i per molt que els preferim a ells que a l’espanyolisme imperant al nostre govern, no crec que lluitin de forma inequívica per la independència.

  3. També TV3 feia el mateix quant manava CiU, Recordo una gran concentració al Parc de la Ciutadella el 91 o 92 quan l’Àngel Colom s’havia fet càrrec d’ERC reclamant el que s’està reclamant aquest dies: un sistema de finançament just i las noticies i van passar de puntetes, era el temps “d’ara no toca” o “que han de dir aquets, que han de dir” i puc assegurà que hui havia moltíssim gent amb actuació de Lluís Llac i colles castelleres i tot. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!