Cosetes

Deixa un comentari

Em sembla que estaré monotemàtic uns dieetes. Ja m’ho disculpareu però és que són moltes hores. Avui hem ensenyat un dels trucs de la nova maqueta que és la capacitat d’inserir plaques sorpresa entre les plaques habituals. Quan hem vist que l’editorial aquest conjunt dels diaris movia molt enrenou al twitter hem obert la placa de debats on arribaven twitters de forma automàtica i on també era possible escriure-hi connectant-se amb els perfils de Facebook, Twitter o MySpace.

Ja sabeu que VilaWeb no deixa comentar les notícies, per tal d’evitar l’abús barroer que s’hi fa de l’anonimat. Permetent la connexió a través de les xarxes socials superem, en part, aquest problema ja que els usuaris són identificats de forma mínimament segura.

Ho hem tingut tot el dia de segona placa, amb una participació desigual per hores però en general molt interessant. La primera anàlisi ens diu que ha estat bé.

(I ja calle…)

Aquesta entrada s'ha publicat en Periodisme el 26 de novembre de 2009 per vicent

  1. No calles home, no calles, si de cas descansa.
    Sóc dels entusiàstics del nou VilaWeb i el d’avui ha estat un dia amb una petita orgia d’eines de comunicació.
    Felicitats… i a continuar, heu fet diana.
    (… i, no ho puc evitar, felicitats, també, per l’editorial d’avui…)

  2. Jo trobo positiu que es puguin comentar noticies. Però per a evitar el risc del que dius (un risc real, només cal entrar al fòrum) potser, suggereixo, es podria fer només amb usuaris registrats. Els blocaires amb el seu usuari i la resta que es donessin d’alta amb un registre a tal efecte i que poguessin signar amb pseudonim si volen mantenir l’anonimat.

  3. Has de pensar que per a les persones alienes al món dels diaris, tots els petits comentaris que fas són interessantissims. Ens permet entendre algunes coses del funcionament intern dels diaris i més concretament dels diaris digitals. De fet, aquesta podria ser una de les més grans diferències entre vilaweb i la gran majoria dels altres: vosaltres sou transparents mentre que els altres són hermètics. Per a mi, com a lector és molt important tenir la sensació que llegeixo a periodistes/ciutadans/persones.

  4. La idea dels usuaris registrats per a evitar comentaris inadequats és bona. Si algú es passa de la ratlla, se’l dóna de baixa i deixa de comentar. Com que tb és quasi impossible controlar tot el que s’hi diu, es podria posar algun senyal d’avís on la resta de lectors informéssim de les conductes fora de lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.