Pura descripció

La premsa internacional es fa ressò avui de la mort de Samaranch destacant el règim de corrupció que va instaurar al Comitè Internacional Olímpic i el seu passat feixista. Temes dels quals, excepte nosaltres i algun altre digital, no hi ha ni rastre a la premsa catalana.

Avui per això és un dia fàcil per a fer a VilaWeb periodisme del més tradicional. Un titular exactament descriptiu que fa mal als ull només de llegir-lo i al qual no cal afegir-li cap connotació: ‘Catalunya vetlla amb els màxims honors un dels darrers dirigents del franquisme‘. ‘És lu que hi ha’ que deia el Jordi Vendrell. I un recull d’enllaços duríssims dels diaris de fora, allò que els de dins amaguen. Periodisme del més bàsic i elemental. Gairebé estic per dir que vulgar…

9 pensaments a “Pura descripció

 1. Escoltant ahir les ràdios i veient les televisions, les de casa eh? feia autèntica vergonya.

  Entre d’altres motius, per això Vilaweb ÉS important… moltes gràcies 

 2. Del PSOE català, de CiU, i fins i tot d’ICV no m’estranya que el matí reclamin investigar els crims franquistes i que a la tarda aplaudeixin un dirigent franquista, però Esquerra, què hi fot Esquerra homenatjant un franquista que fins el darrer sospir va ser militant anticatalanista? Vomitiu.

 3. fou l’autor intel·lectual de que avui no tinguem en l’esport seleccions internacionals.
  Un altre èxit d’en Juan Antonio i en Jordi. Pare & fill.

  Thanks Vicent.
  Sort que en aquest país tenim una memòria d’elefants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *