Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

4 de febrer de 2023
0 comentaris

Oscars: més expectatives a les sales de cine que a les plataformes

A dia 4 de febrer de 2023, sense disposar de dades econòmiques que ho avalin, tinc la ferma impressió que, en l’actual convocatòria dels Oscar, hi ha molta més expectativa per les pel·lícules que s’estrenen a les sales de cine que no pas les que hi ha a les plataformes.

Hi ha molt poc ressó de films amb moltes nominacions com Tot a la vegada a tot arreu (11 nominacions) i Res de nou a l’oest (9 nominacions), que fa un cert temps que són a les plataformes. En canvi, Almas en pena de Inisherin / Les Banshees d’Inisherin / Gli spiriti dell’isola / The Banshees of Inisherin (9 nominacions) i The Fabelmans (7 nominacions), que s’estan estrenant comercialment aquests dies als cines, convoquen l’interès dels cinèfils i esperem que del públic en general. Sobretot aquests títols.

Certament, les novetats atrauen més; però diria que encara hi ha el factor col·lectiu, social, que fa bones les sessions en sales, en contraposició al consum individual a casa, davant del televisor o de la pantalla d’ordinador/tablet…

Foto: The Fabelmans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!