Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

4 de març de 2009
1 comentari

Malik, amb dinosaures, a més d’en Penn i en Pitt

Geni i figura, Terrence Malik ens torna a tenir ben despistats sobre la seva nova pel·lícula, L’arbre de la vida (The Tree of Life). Fins ara semblava que anava d’una família amb tres canalles, el gran dels quals anava perdent la innocència de mica en mica i de manera prou dolorosa. Fins i tot, havia corregut una fotografia presumptament del rodatge, en què Pitt traginava els menuts.

Doncs bé, segons que Mike Fink, creador d’efectes visuals, ha revelat a la revista Empire -en unes declaracions que reprodueix CommeAuCinema-i de les quals es fan ressó a Hollywood Elsewhere– han començat a treballar en un projecte de Terrence Malik (..) que, de fet, seran tres films en un. D’una banda, una versió en 35 mm, una altra de més curta per a IMAX i encara una tercera versó més llarga, en 35 mm, a meitat de camí entre les dues anteriors (..). Estem treballant amb l’animació de dinosaures, però no es tracta pas de ‘Jurassic Park’; sinó de fer la impressió que una càmera se les campava quan aquelles criatures immenses corrien per la Terra, després que unes primeres criatures van deixar de viure al mar. És tot allò de l’aparició dels primers mamífers (..) Anem a recrear animals que realment van existir (..) i estic convençut que, ho enllestim, la gent se’n recordarà molt de temps.

Per tant, reviscola la idea que L’arbre de la vida té a veure amb un guió de Terrence Malik del 1978 i que fóra una obra metafòrica sobre l’origen de la Terra i la mateixa Humanitat, anant de la Prehistòria a la Primera Guerra Mundial. “El món ha esdevingut un laberint…”, sembla que es diu al guió del film i, si la cosa va d’aquests dinosaures, de la Primera Guerra, de Pitt, del Gènesi… de debò que promet ser laberíntic.

FOTO la que corria, de Pitt amb canalla.

  1. Avui mateix s’ha fet públic que Douglas Trumbull està treballant amb Mike Fink en els efectes visuals de la pel·lícula. Douglas Trumbull, l’home rere els trucatges de 2001!

    Per cert, aquesta pel·lícula Imax d’en Malick, ens l’estrenarà l’Imax Port Vell de Barcelona o ens l’haurem de pintar a l’oli?

    Una encaixada,

    Joan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!