Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

13 d'abril de 2016
0 comentaris

Festival de Canes 2016: els curtmetratges en competició

Com ja ve sent habitual, el dia abans de fer-se pública la Selecció Oficial del Festival de Canes, avui s’ha avançat la selecció dels curtmetratges en competició i dels films d’escoles de cinema programats a la Cinéfondation.

10 són els curtmetratges escollits per entrar a la competició, d’entre els 5.008 aspirants que han rebut els organitzadors. Tots 10 concorren per a guanyar la Palma d’Or del Curtmetratge, que decidirà el Jurat presidit per la cineasta japonesa Naomi Kawase i es lliurarà a la Cerimònia del Palmarès del 69è Festival de Canes, el proper 22 de maig.

Festival de Canes 2016: Curtmetratges en Competició.

La laine sur le dos. Direcció: Lotfi ACHOUR. Producció: empreses de Tunísia i França. Durada: 0h15. Més informació: Festival de Canes.

Dreamlands. Direcció: Sara DUNLOP. Producció: empreses del Regne Unit. Durada: 0h14. Més informació: Festival de Canes.

Timecode. Direcció: Juanjo GIMÉNEZ. Producció: empreses de Catalunya. Durada: 0h15. Més informació: una història sobre “gent que descobreix els secrets dels altres’ i està protagonitzada pels ballarins i coreògrafs Lali Ayguadé i Nicolás Ricchini, segons el diari Ara. Vídeo: Així es va fer. Més informació: Festival de Canes.

Imago. Direcció: Raymund GUTIÉRREZ. Producció: empreses de Filipines. Durada: 0h15. Més informació: Festival de Canes.

Madre. Direcció: Simón MESA SOTO. Producció: empreses de Colòmbia, Suècia. Durada: 0h14. Més informació: Festival de Canes.

A moça que dançou com o diabo. Direcció: João Paulo MIRANDA MARIA. Producció: empreses de Brasil. Durada: 0h14. Més informació: Festival de Canes.

Après Suzanne. Direcció: Félix MOATI. Producció: empreses de França. Durada: 0h15. Més informació: Festival de Canes.

4:15 P. M. Sfarsitul Lumii. Direcció: Catalin ROTARU i Gabi Virginia SARGA. Producció: empreses de Romania. Durada: 0h15. Més informació: Festival de Canes.

Il silenzio. Direcció: Farnoosh SAMADI i Ali ASGARI. Producció: empreses d’Itàlia. Durada: 0h15. Més informació: Festival de Canes.

Fight on a swedish beach. Direcció: Simon VAHLNE. Producció: empreses de Suècia. Durada: 0h14. Més informació: Festival de Canes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!