Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

7 de juny de 2009
0 comentaris

AV7D: del 4 al 10 de juny de 2009

Amb les crítiques i ressenyes que es publiquen entre el 4 i el 10 de juny de 2009, estableixo l’enllaç en aquesta mateixa pàgina. Anant a Vull llegir la resta de l’article, trobarem l’enllaç amb articles sobre la correspondència Jaime Rosales – Wang Bing, el documental Woodstock, la mort de David Carradine, cinema sobre l’exili i estrenes de la setmana a part de la nostra cartellera. Sense enllaç, la referència d’un reportatge sobre Canes 2009 i l’homenatge als 75 anys de l’ànec Donald. I recordeu que, clicant aquí Especial “Debat”: la Llei del Cinema, trobareu el recull del que es va publicant sobre la Llei del Cinema.

CRÍTIQUES I RESSENYES.

Coco abans de ser Chanel (Coco avant Chanel / Coco Before Chanel / Coco, de la rebeldía a la leyenda de Chanel / Coco avant Chanel. L’amore prima del mito), d’Anne Fontaine: Quim Casas (iCult), Lluís Bonet Mojica (Time Out Barcelona).

Els mons de Coraline (Coraline / Los mundos de Coraline / Coraline e la porta magica), de Henry Selick: Carlos Losilla (Avui), Nando Salvà (iCult), Xavi Serra (Time Out Barcelona).

Home (Home), de Yann Arthus-Bertrand: Núria Vidal (Time Out Barcelona)

Jonas Brothers: el gran concert 3D (Jonas Brothers: The 3D Concert Experience / Jonas Brothers: le concert événement 3D), de Bruce Hendricks 

Secret Sunshine (Miryang / Secret Sunshine), de Lee Chang-dong: Carlos Losilla (Avui), Nando Salvà (iCult), Sergi Sánchez (Time Out Barcelona).

Still Walking (Aruitemo, aruitemo / Still Walking. Caminando), de Hirokazu Kore-eda: Pere Meroño (bloc Pere Meroño), Carlos Losilla (Avui), Quim Casas (iCult), Antonio José Navarro (Time Out Barcelona).

Terminator Salvation (Terminator Salvation: The Future Begins / Terminator Renaissance), de McG: Nando Salvà (iCult), Sergi Sánchez (Time Out Barcelona)

FOTO Cartell català d’ Els mons de Coraline, de Henry Selick

AV7D: del 4 al 10 de juny de 2009

***

ALTRES ARTICLES.

Canes: qualitat contra la crisi [article sense enllaç]. Àngel Quintana (Presència, 07.06.2009): Davant la incertesa del present, el Festival de Canes ha apostat sobre segur i ha reunit un seguit de grans noms capaços de garantir uns productes de qualitat | Reportatge sobre el Festival de Canes.

L’ànec corcó [article sense enllaç]. Jaume Vidal (Presència, 7 de juny de 2009) | 75è aniversari de l’ànec Donald.

La màgia dels titelles en 3D. Bernat Salvà (Avui, 7 de juny de 2009): El director de ‘Malson abans de Nadal’ estrena ‘Els mons de Coraline’, un conte tenebrós i ple d’imaginació | Els mons de Coraline, de Henry Selick.

Apartat de Correus: CCCB. Esteve Riambau (Avui, 6 de juny de 2009) | ‘Cinergia’ entre Jaime Rosales i Wang Bing.

El documental històric de Woodstock apareix en DVD. Idoya Noaín (El Periódico, 6 de juny de 2009): La pel·lícula, que va guanyar un Oscar el 1971, va acompanyada d’imatges inèdites | Woodstock, de Michael Wadleigh.

Molt més que ‘el Pequeño Saltamontes’. Quim Casas (El Periódico, 5 de juny de 2009) | Necrologia de David Carradine.

Màgia en ‘stop-motion’. Juan Manuel Freire (iCult, 5 de juny de 2009):  El director Henry Selick afegeix la tècnica del 3D al seu sistema d’animació artesanal a ‘Els mons de Coraline’ | Els mons de Coraline, de Henry Selick

Hirozaku Kore-eda: «Rodar ‘Still walking’ va ser terapèutic». Nando Salvà (iCult, 5 de juny de 2009) entrevista el director de Still Walking | Still Walking (Aruitemo, aruitemo), de Hirokazu Kore-eda.

Christian Bale, actor: «M’encantaria que la gent s’oblidés de mi». Olga Pereda (iCult, 05.06.2009) recull declaracions del protagonista de Terminator Salvation | Terminator Salvation, de McG

Futur imperfecte. Bernat Salvà (Avui, 5 de juny de 2009) ens presenta Terminator Salvation | Terminator Salvation, de McG.

Christian Bale lluita contra les màquines a ‘Terminator Salvation’. Quim Casas (iCult, 5 de juny de 2009) | Les ‘claus de la cartellera’ a Barcelona.

Audrey Tautou: “”La moda és una mostra més de superficialitat”. Edgar Aribau (Avui, 4 de juny de 2009) entrevista la protagonista de Coco abans de ser Chanel | Coco abans de ser Chanel, d’Anne Fontaine.

Cinema sobre l’exili. Sílvia Marimon (Time Out Barcelona, 4 de juny de 2009): La Filmoteca uneix l’exili català, la persecució política i l’emigració econòmica en un cicle | Cinema sobre l’exili -Filmoteca de Catalunya-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!