BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

22 de novembre de 2021
0 comentaris

Ratificar la DUI. Complir els Pressupostos. Ajudar la Llengua. Ja som 101.723 al CxR.

 

Dos dels comentaris a l’Editorial de Vilaweb sobre els Pressupostos:

https://www.vilaweb.cat/noticies/per-que-a-la-gent-no-li-interessa-el-debat-del-pressupost/

 

Salvador Molins

22.11.2021  |  01:43

El President Aragonès immediatament després de les eleccions del 14F va començar el seu joc amb la CUP, es tractava de passar davant de Junts i sumar entre les esquerres, ja inicialment, per fer decantar el poder de l’anomenat 52% cap a la seva banda negociadora amb Madrid, deixant els teòricament més unilaterals de Junts en minoria, estàven uns i altres, ER i Junts a un sol diputat de diferència. A la CUP i ER els va agradar la jugada, Junts va pensar, crec, a mi no em deixareu de banda i s’hi va sumar. Però aquest posicionament de Junts A molts ens va desagradar profundament i des d’aleshores volem la dimissió de Jordi Sànchez, fins i tot la nostra imatge de Puigdemont n’ha sortit afectada negativament i la del Partit Junts també. No ens interessa la governació autonòmica i molt menys encara la del “estado español”; jo mateix desprecio profundament els anàlisis d’Ñ que m’ofereix Vilaweb, i per mica que puc ni me’ls miro.

Aragonès és dur i quan diu “no” és “no!” Va dir no als negociants de Junts a la Taula, … Però la CUP també és dura, tots ho sabem. Potser al final tot es redueix a una jugada d’escacs d’Aragonès, que ja va dir des del primer moment que volia un govern en el que hi fossin els de Podem. Podrà el
MH sortir-se amb la seva?

Fa poc ens vam assabentar, crec per mitjà del mateix Vilaweb, que no es complien en un gran % moltes partides pressupostades. Jo em pregunto “per què”? vistes totes les necessitats que tenim, … Qui n’és el culpable? L’estat o nosaltres mateixos. Cal aclarir-ho! Per què m’he de preocupar dels Pressupostos si no es compleixen?

Hi hauria un fet de justícia davant la gran necessitat d’ajudar la Llengua. Per què no hi dediquen una quantitat ben quantiosa, de veritat, i fem que es compleixi i s’apliqui fil per randa, i aleshores crec que molts començarem confiar amb els qui primer de la tot han de defensar el nostres Drets.

 

 

Jaume Bonet

21.11.2021  |  23:43

Comença a ser hora d’estrènyer els “nostres”, blocar el Parlament català fins que no ratifiquin la DUI i constitueixin la república catalana independent.

https://twitter.com/jaumemoll/status/1452341709690527751?s=20

 

 

PS:

Ratificar la DUI. Complir els Pressupostos. Ajudar la Llengua. Ja som 101.723 al CxR.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!