BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

15 de juny de 2022
0 comentaris

No volem nous peatges a l’Ap7. Independència!

Contra més peatges, contra els radars.  Contra els còmplices de l’espoliació que patim.

Quina vergonya!

Lladres els uns i rucs els altres.

Fa vergonya veure com perdeu el cul per xuclar més diners dels catalans. Lladres!

Ara resulta que de cop i volta a l’Ap7 augmenten els accidents, abans ni ens en parlaven dels accidents, ara tot són problemes

Doncs mira en això siguem lliberals, no volgueu fer veure que som tan paternalistes i que us preocupeu per la gent, colla d’hipòcrites i usurers.

Si hi han més cues a l’Ap7 s’avisa pels indicadors lluminosos o per la ràdio i internet: “Tals vies estan alliberades” i “al desviament tal podeu accedir-hi”, si avui no podeu, feu-ho demà i arribareu més d’hora.

Prou de fer pagar als catalans, prou de robar-nos, d’insultar-nos i pixar-se’ns a sobre.

Augmentareu el peatge en aquesta autovia, els cotxes aniran per altres vies on patiran cruelment la imposició continuada dels radars que et  multen si passes un sol quilòmetre de 80, que és un atracament a mà armada i una imposició psicològica que malmet la concentració del conductor amb el consegüent perill de provocar encara més accidents.

Solució màgica, posem de nou peatge i aleshores tot es resoldrà:

Primer: cobrareu per peatge, de nou, que és el que voleu.

Segon: Tornareu cobrar per multes dels radars de les vies alternatives, que és el que ara trobeu a faltar.

Tercer: A l’Ap7 ja no hi hauran tants accidents perquè vosaltres, haureu traslladat de nou els accidents a les altres carreteres, i què curiós ja no se’n parlarà més. No fos que haguéssiu de tirar enrere de nou o que algú us piqués el crustó. Els morts poc us importen hipòcrites.

Quart: Mentre feu el ruc, l’anomenat “estado” centralista total farà amb vosaltres, referent aquesta ara Autovia, farà tot el que li roti, menys abaixar-vos el sou a vosaltres que d’això és tracta per tenir-vos contents i domesticats, i ho farà contra Catalunya i contra els catalans, com sempre, perquè sou uns inútils, ho acabeu de demostrar amb la llei aquesta del Cavall de Troia del castellà infiltrat per culpa vostra al moll de l’ós de l’Escola Catalana, estava tot previst d’amagat, tot pactat i consensuat, com aquest merder que ara esteu provocant amb la primera autopista ja pagada i alliberada que travessa els Països catalans, amb l’ajut impagable de la premsa pagada (comprada!) i de l’efecte reverberació que provoca; ara tots són ais i uis de la vostra cobdiciosa butxaca.

Cinquè: Al final els catalans tornarem a ser expoliats, una vegada més, com sempre amb l’ajut inestimable d’uns polítics còmplices miserables de l’etern robatori al que estem sotmesos dins l’estat espanyol.

També és miserable i indigna la pressió i el robatori a mà armada que fa la pinça establerta entre el govern (Departament de carreteres) i aquestes màquines robot anomenades radar, que a les carreteres catalanes n’hi ha a pilots, has d’estar amb la tensió continua “d’ai que té la fotran!? I té la foten, una darrera d’un altra, i sols cada conductor sap les que li foten de 200 i més euros, com si costessin poc de guanyar im els lladres fóssim els conductors.

Catalans no permetem que això continuï, no permetem que ens tornin robar peatge a l’Ap7, ara que ja està pagada, pagada i tornada pagar.

Amb aquest soroll de les cues, amb el radars i amb el nou peatge voleu matar Catalunya i els catalans.

Que falten carreteres? Dons que ho sàpiga tothom, no només els catalans, que camioners espanyols i europeus també ho comprovin i notin en la seva pell.

Si no ho sabeu, als catalans espaÑa ens roba cada dia uns 45 milions d’euros.

Catalunya Independent podria construir una AP7 cada un dels 365 dies de l’any.

Catalunya Independent, amb el que cada dia ens roba Espanya podríem construir un hospital apunt d’estrenar amb personal inclòs cada un dels 365 dues de l’any.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

 

PS1: No volem nous peatges a l’Ap7. Independència!

 

PS2:

La AP-7? Doncs mireu, d’això tracta precisament la independència

https://www.vilaweb.cat/noticies/ap7-tracta-independencia-editorial-partal/

/
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!