BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

23 d'abril de 2021
0 comentaris

Primer la Independència, aleshores l’amnistia és natural. Prou pidolar clemència!

VISQUEM JA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA
SIGUEM UN POBLE LLIURE
CENSEM-NOS JA AL CENS DE LA REPÚBLICA CATALANA

M’ha sortit a la pantalla del navegador un anunci negre que diu “signa per l’amnistia que és el primer pas per exercir l’Autodeterminació” res més fals!

No us enganyeu, primer és la Independència i no depèn d’Espanya. L’amnistia en serà la conseqüència natural. Parem de pidolar clemència!

No us enganyeu l’Autodeterminació ja la vam exercir el 1r d’octubre del 2017, en votar i guanyar com a Poble el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya, “vinculant!” per voluntat expressa nostre, dels catalans!

Ara cal fer el més difícil, encara, fer realitat el nostre Mandat, aquell mandat que emana d’aquella votació, d’aquella decisió. Sense pidolar res a l’enemic, sense demanar permís a ningú, sense esperar ordres de ningú.

I això no ho podem fer sols, un a un, aïllats els uns dels altres, cal un Projecte col·lectiu, cal anar-lo aprofundint i penetrant, i a hores d’ara, millor o pitjor, ja el tenim aquest projecte, es diu “Consell per la República” és de moment a l’exili de Waterloo, i la seva legitimitat emana del 1r d’octubre del 2017 i de la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, votada i guanyada com la de Kossovo al legal i legítim Parlament Català presidit per Carme Forcadell qui en va llegir els resultats.

Ara toca censar-nos, tots aquells que vam votar el 1r d’octubre en favor de la nostra Independència, censar-nos al cens de la incipient República Catalana Independent, per esdevenir Poble Lliure, cos potent i unit, fora de la subjugació psicològica i material d’aquella “ecspanya inútil” que fa tan temps que ens amarga la vida, ens roba, ens priva de progressar com nosaltres lliures som i seríem capaços de progressar.

Visquem la Independència des de dins de les presons autonòmiques i des de dins de la Gran Presó Espanyola, visquem la Independència fins acumular tanta força que esbotzem els murs d’aquesta presó de Pobles, fins que ens surti un “Prou!” tan potent que trenqui tots els fils de subjecció que encara ens hi atenallen.

No pidolem favors a l’enemic que viu de martiritzar-nos!  És inútil!

Censem-nos, adherim-nos, inscrivim-nos a la nova República en la seva primera institució: El CxR -el Consell per la República.

Joan Sabata, Josep Vilalta, Salvador Molins, …
Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC (Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002) Amics de Pere Esteve i Josep Espelt, … en la memòria.

PS 1: Primer és la Independència i no depèn d’Espanya.
L’amnistia n’és conseqüència natural. Prou pidolar clemència!

 

PS 2:  CENS DE LA REPÚBLICA CATALANA (CxR) ACTUALITZAT

JA SOM 96.507 els censats lliures a la República Catalana Independent i en augment.
 
Cada dia augmenten el nombre de censats al Registre Ciutadà del Consell per la República, un degoteig imparable de persones que volen esdevenir ciutadans de la nova República que estem edificant i institucionalitzant de moment a l’exili de Waterloo, per allunyar-nos de les urpes i de la supeditació espanyoles i així poder actuar lliures i de forma permanent.
 
CENSOS COMPARABLES DINS LA UNIÓ EUROPEA:
(Els catalans podem començar caminar!)
 
República San Marino (EU) cens = 32.471 persones
 
Principat de Mònaco (EU) cens = 39.148 persones
 

República de Malta (EU) cens = 420.000 persones

República de Catalunya (Waterloo) cens = 96.507 persones i en augment …

No esperem els dubtosos ni els encantats, els que s’excusen amb partidismes que no hi han de ser, no esperem els retardataris i molt menys els immigrants perpetus, veritables colonitzadors, fem via! Avancem! Si som … siguem!

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, continua augmentant. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, català que vas votar el 1r d’octubre del 2017 i ho vas fer amb coneixement de causa i raons fonamentades i de pes.
 
CENSA’T AL REGISTRE CIUTADÀ DEL CONSELL PER LA REPÚBLICA
per IMPLEMENTAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT
fora de l’àmbit dictatorial de l’estat espanyol. I obté així la teva identitat digital catalana amb el corresponet QR o carnet.

PS 3: El CxR i els Consells Locals una nova il·lusió
, una nova esperança, preparem-ne ja les eleccions a l’Assemblea de Representants. Fem consultes vàries anuals. Movem-nos, que la son i la mandra no ens estamordeixin.

PS 4: Persistim, preparem-nos.

La nostra sobirania no és al Parlament Català ni al Govern de la Generalitat que de moment són falses i buides concessions de “sa graciosa majestat espanyola”, amb xantatges, amenaces i repressió continuada:

La nostra veritable sobirania és a la incipient República Catalana Independent, de moment a l’exili de Waterloo, posem-hi tot el nostre esforç i la nostra esperança, no defallim.

PS 5: https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/


Gràcies Julian Assange per donar la cara per Catalunya!

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ[/caption]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!