BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

18 de març de 2021
0 comentaris

Ens roben, ens persegueixen! Independitzem-nos. Prou de confraternitzar amb l’enemic.

MISERABLES LLADRES I ASSASSINS

Comentari meu del 18 de març de 2021:
A la notícia de la multa al govern legítim que va ajudar al Poble Català fer el Referèndum d’ Autodeterminació de Catalunya el 1r d’octubre de 2017, votat i guanyat pels catalans, segons notícia de Vilaweb:
https://www.vilaweb.cat/noticies/tribunal-comptes-suprem-fianca-presos-politics-indults/

Salvador Molins

17.03.2021  |  21:07

El robatori espanyol no s’ atura mai. Van arruïnar Sud Amèrica, Filipines, les colònies de l’Àfrica, van fet neteja ètnica total, cruel genocidi, a les Canàries (Libre de la història dels Guanxes*), han mentit, assassinat, espoliat contínuament a Catalunya, del 1936 al 1939 van assassinar de forma massiva a Andalusia, acabada la guerra les execucions sumarials de catalans no van cessar fins més enllà de 1952, …
Espanya és lladre i assassina. Segueixen robant-nos als catalans i des que són a L’EU menteixen i també roben als europeus.
Aquests 4,1 milions d’euros, multa i fiança totalment desproporcionada i venjativa, són una mostra més de la perversitat d’aquesta gent i el seu estat prepotent.
És del tot necessari que, els catalans, complim el Mandat del Referèndum del 1r d’octubre de 2017, completar la DUI votada i guanyada el 27 d’octubre del 2017, portar-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia i acabar així d’implementar la ja incipient República Catalana Independent.

Salvador Molins, CLR*CDR/BIC

PS1: Ens roben, ens persegueixen! Independitzem-nos. Prou de confraternitzar amb l’enemic.

PS2: “Los Guanches que sobrevivieron y su descendencia” Escrit per José Luis Concepción. Història d’un genocidi des de les págines de la 27 a la 57, …

PS3: JA SOM 92.546 censats lliures a la República Catalana Independent i en augment.
Avui hem arribat als 92.546 catalans censats al Registre del Consell per la República, un degoteig imparable de catalans que volen esdevenir ciutadans lliures de la nova República Catalana que estem edificant i institucionalitzant de moment a l’exili de Waterloo, per allunyar-nos de les urpes espanyoles i així poder actuar lliures i de forma permanent.

PS4: 
CENSEM-NOS AL CONSELL PER LA REPÚBLICA  (CxR)
per IMPLEMENTAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT
fora de les urpes de l’estat espanyol.  (https://consellrepublica.cat/)

CENS ACTUAL 

República San Marino (EU) cens = 32.471 persones

Principat de Mònaco (EU) cens =  39.148 persones

Malta (EU) cens = 420.000 persones

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, de moment, és de 92.546 persones i en augment. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, catalans que vau votar el 1r oct 2017 i ho vareu fer amb raons fonamentades i de pes.

 

Siguem lliures per la DUI, per la Llengua, per Waterloo.
JA SOM EL 50% + 1 – Exactament del 51,4% al 52,6%
PARLEM I EDIFIQUEM LA RCI com catalans lliures!
https://simptomesindcat.blogspot.com/2021/02/ja-som-el-50-1-parlem-i-edifiquem-la.html?m=0

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!