Nova reorganització de l’Àrea de Serveis Personals

Des de primer de mes hem incorporat a l’Ajuntament un coordinador de l’Àrea de Serveis Personals. La veritat és que feia falta, en Ajuntament com el nostre que cada regidor tenim feina per portar la nostra parcel·la de treball i a més treballar en el que és la nosta feina, calia una persona que tingués una visió més de conjunt. Aquest coordinador té com a funció principal impulsar i coordinar les diferents àrees que hi ha sota la Tinència d’Alcaldia que em toca portar: Serveis Socials, Ensenyament, Cultura, Esports i Joventut.

Jo sóc dels que sempre he cregut en el treball en equip i en xarxa. En equip vol dir que cadascú fa el que li toca col·legiadament i ex xarxa vol dir que el conjunt "rema" en la mateixa direcció. Ara fa uns dies ha sortit a la llum el cas de l’Alba, aquesta nena que han apallissat brutalment, és un cas clar de descoordinació entre les diferens administracions. Tothom va fer el que administrativament havia de fer, però ningú va ser capaç de responsabilitzar-se del cas i coordinar les diferents actuacions per evitar el que ha passat.

Per això és important el treball xarxa, per evitar la burocratització de l’administració, el que des d’un departmanet només es contempli la seva parcel·la. Amb aquest canvi a Sant Feliu donarem un nou impuls a moltes de les noves polítiques socials que hem començat a impulsar com ara la xarxa de Transició Escola Treball o polítiques més intredepatamentals en l’àmbit del jovent.

 1. Sr. Roc,

  Quan es refereix a "polítiques més intredepatamentals en l’àmbit del jovent", vol dir alguna cosa o simplement és una simple frase amb paraules boniques dedicades a manipular als habitants de Sant Feliu? Cal que li recordi un escrit que vusté va fer  i va publicar a la web de CiU, on prometia moltes coses, les quals més de la meitat no s’han complert?

  Sr. Roc, qui es creu vosté que és per utilitzar constanment aquesta demagògia més de parlament que de municipi? De tot cor li dic, que espero i desitjo que si casualment CiU guanya les pròximes eleccions, vosté sigui l’alcalde. Vosté, que passa tantes hores del dia a la seva ciutat natal, que no és Sant Feliu, s’ha preguntat que en penses els ciutadants del poble que preten governar sobre la seva persona? Ja li dic jo, la majoria ni el coneixen, i els que si el coneixen, el veuen com un individui físicament del PP, amb la mirada del "dolent de la pel·lícula" i un taranà estratègicament aborrit. Adorm vosté a la gent, sr. Roc.

  Així que pensi més en el seu partit, que falta li fa, i no tan en vosté mateix, de cara a les pròximes eleccions. Un consell d’un jove, per cert, no manipulat.

  Arnau Ramírez

 2. Ara un coordinar més… bé, Sr. Roc, "treballar en el que és la nosta feina" no és cap excusa per malbaratar els diners dels ciutadans de Sant Feliu Si no té té temps, no es presenti. Tot plegat, quasibé ningú el trobarà a faltar, políticament parlant, es clar…

  Ja n’hi ha prou d’enganyar a la gent, que la majoria no som tontos, que els pocs que el coneixen, saben per exemple, que ni va als consells escolars, tot i essent vosté el regidor d’educació. Que els pocs que el coneixen saben que vosté està negociant una guarderia municipal que quan estigui construïda, la oferta serà menor a la demanda…. Aquí deu estar la clau, com quasibé ningú, exepte els quatre de torn, el coneix, quasibé ningú, sabrà les seves cagades i..etc… Per això estem els opositors, i no em refereixo al partit polític que està a loposició, sinó a més a més, a les entitats, col·lectius, plataformes, famílies, amics, individuus… que estan en contra del règim.

  Cal que segueixi signant?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.