El CAP a l’antic Ajuntament hi cap?

En el passat Ple Municipal el nostre Alcalde Sr. Pere Pladevall ens va fer una pregunta demanat “que li diguessim quan i on s’havia dit que que la parcel·la que oferíem de l’antic Ajuntament fos inadecuada” i “que ella mai diu que sigui una parcel·la inadecuada”. Doncs  bé desde CiU en aquest Ple de dissabte li fem arribar la transcripció literal del que es va dir a la Comissió de Sanitat del parlament -que us adjuntem en aquesta imatge ampliable-. És cert, senyor Pladevall, Sanitat només posa us seguit de condicions per acceptar l’espai que des del nostre punt de vista són difícils de complir:

 1.- Enderrocar l’edifici històric de l’antic Ajuntament que està precatalogat. Estem d’acord en enderrocar aqust edifici històric de l’Ajuntament o passarà com les arcades de Can Xifreda?.

2.- Canviar la qualificació del solar d’aministratiu a sanitari. Proposta que passa per aquest Ple de dissabte 17 d’octubre sense abans respondre els altres dos punts.

3.- Que l’Ajuntament es comprometi a resoldre el tema de l’accessibilitat, voreres, i zones verdes. Al carrer Vic això deu ser fàcil!

4.- Que en l’espai previst hi ha de cabre tot el programa previst. Des del nostre punt de vista l’espai és just i mal ubicat per fer un Centre d’atenció primària que pugui donar serveis sanitaris a la població actual però sobretot futura del nostre municipi.

Des de CiU, només ens fem una pregunta: El CAP hi cap en l’espai que se li ha posat al cap?.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.