Educació en el lleure

Ahir uns quants de l’agrupació de CiU de Sant Feliu de Codines vam anar a visitar el nou esplai de Sant Feliu. L’esplai Makalu format per una vintena de joves monitors i monitores que amb empenta i moltes ganes ha posat en marxa el nou esplai.

També els vam anar  a dur una televisió i un vídeo que és la nostra modesta aportació i ajuda i ens vam posar a la seva disposició pel que creguin convenient.

I perquè?. Primer perquè costa trobar joves que vulguin destinar unes hores a col·lectivitat, fent en aquest cas de monitors. Segon perquè a Sant Feliu una oferta com la seva és fonamental en un poble mancat d’oferta ludico-formativa pels nois i noies. I tercer perquè en una societat en que els pares cada cop tenim menys estona pels nostres fills, l’educació en el lleure adquireix una importància cabdal.

Em sembla absolutament curiós, que havent al nostre poble un Pla educatiu d’entorn en marxa -pla que es va aconseguir en etapa de CiU- no s’hagi inclós i aprofitat aqust esplai en aquest Pla. També em sembla curiós que aquest esplai hagi de buscar-se la vida quan el pobl disposa d’instal·lacions, com el Can Buixó, adecuades com a centre obert que podríen posar-se a disposició d’aquest esplai.

Malgrat tot espero que l’Ajutament entengui i valori la funció d’aquesta entitat i l’ajudi a tirar endavant perquè feia i fa falta un esplai com el Makalu. Endavant Makalu!

  1. Miren si son la hija de la muy inteligente cristina sanz de ciu y el hijo de la que va a dimitir, la cristina buj.

    Esto es un splai o las juventudes de convergencia y union

  2. Passaré dels dos anteriors comentaris perquè no s’enteren. Molt lloable la tasca que fan aquests joves. No estic gens d’acord amb el que dius de Can Buixó. Tenint en compte que el Centre Excursionista ha estat un dels principals impulsors de l’Agrupament Escolta Makalu, el local del centre és un bon lloc per a ells. No entenc que hi farien a Can Buixó!

  3. Nosaltres SI que som l’A.E.Makalu, el que volem aclarir es que un cau no es un esplai (per això no pasa re, es normal). També volem dir que som una entitat laica, tampoc no som de cap partit polític, i que un partit polític ens fes una donació no vol dir que haguem de ser d’aquest partit ni de cap, pero s’agraeix la donació. També volem dir que les persones que escriuen aquets comentaris amb la intenció de ofendre o ridiculitzar a algú, primer han de saber del que parlen perquè sino o saben no demostren res, per exemple, no surt la filla de la Cristina Sanz a la foto… Així doncs, per finalitzar el comentari, volem tornar a agraïr la donació de CiU igual que el comentari que amb bona fe a fet en Roc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.