2es Jormades de la Catosfera: Política en els social media

També es va parlar de Política. La taula portava per títol “Política en els Social Media”, En aquesta taula van intervenir la presidenta del Partit Democàta americà a l’Estat espanyol  Alana Moceri, el diputat del PSC, José Antonio Donaire (amb aquesta presntació Política 2.0) i el diputat de CiU i Alcalde La Seu d’Urgell, Albert Batalla. Com a moderador hi va participar l’Antoni Gutierrez-Rubí (Podeu veure el power point CATOSFERA 2009 Política en els Socia Media que va passar).

L’Albert Batalla [Bloc] va comparar les eines 2.0 amb el Nordik Walking és a dir són eines per arribar més i millor a la gent. Per Batalla t’ajuden a liderar el relat, a actuar sense intermediaris. Són eines fonamentals per fer millor la tasca política: debatre idees, posar el termometre, estar en contacte directament amb la gent, afavorir la trasparència i pemetre el diàleg multidireccional.

Donaire va destacar la possibilitat d’aprofitar el capital i talent col·lectiu. La poliítica 2.0 permet segmentar i trencar el seguidisme partidista. Donaire va fer algunes relacions interessants de conceptes que us reprodueixo:

Polítics 2.0: trasparència / interacció / talent col·lectiu / primera persona / proximitat.

Medis Polítics 2.0: Participació / talent col·lectiu / complexitat / meritocràcia

Espais 2.0: Espais de trobada / diàleg vs intercanvi / identitats complexes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.