miozz mirades

un bloc de maceració lenta (el bloc de la Dolors )

i ara què?

I ara què Badalona? és el títol d’un post que vaig escriure fa un any, just després de les eleccions, motivat per un encertat debat post electoral organitzat per Òmnium, amb Enric Julian i Iu Forn de convidats principals. Va ser en un diàleg (magníficament dinamitzat per Jordi Ballesteros) que aportà interessants claus per llegir els resultats badalonins i els diferents escenaris llavors encara possibles.
I ara què? I ara què? ens tornem a preguntar després d’aquesta paralitzant ofuscació i desconcert en què sembla que ens ha deixat la nova situació política a la nostra ciutat.
I ara què? és una oportunitat de reflexionar plegats, el proper dissabte 16 de juny al matí, convocats per Badalona som totes i tots. Associacions enxarxades, ciutadania activa i ocupada en no deixar que la inèrcia del desconcert deixi guanyar terreny a una política regressiva que massa sovint ens mostra l’antítesi de la democràcia (segueix)

  • Després d’un any molt dur, amb un context polític advers i una situació econòmica que ha colpejat de forma severa moltes entitats i associacions de la ciutat, la xarxa social comença a demanar respostes a l’acció política que dur a terme el govern local. De la desorientació cal passar a l’acció per no haver d’actuar sempre a reacció de les polítiques regressives que es desenvolupen. Aquesta jornada pretén aportar context, anàlisi però sobretot idees i
    respostes de la xarxa associativa badalonina que permeti encarar amb un full de ruta clar els propers anys de context econòmic, social i polític advers.

    10h Benvinguda
    10.15h Taula rodona: context i anàlisi. Amb: 
    – Jordi Muñoz, politòleg 
    – Joan Serra, periodista del diari ARA
    – Marta Casas, experta en polítiques d’immigració
    11.30h Pausa-cafè
    11.45h Propostes de treball amb tots els participants
    13h Conclusions

    Objectius:
    • Donar claus d’interpretació i context del populisme i la seva acció
    política a Badalona i al món.
    • Presentar respostes que des de la xarxa civil i social s’han donat
    en altres contextos socials i temàtics
    • Reflexionar sobre les accions que la xarxa social pot desenvolupar
    davant aquest fenomen a Badalona.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.