La trappola

La trappola che non acciuffa niente

26 de maig de 2006
3 comentaris

Objecció.

Aquest dijous llegíem el següent titular a cert diari gratuït "Andalucía, Cataluña y Comunidad Valenciana acaparan la mitad la mitad de los atracos a viviendas en España". Bé, cal dir que Andalusia, Catalunya i País Valencià acaparen aproximadament la meitat de la població de l’Estat espanyol, per tant podem parlar d’una notícia inventada o almenys degudament retocada, és tant absurd com si un gran titular digués "Les dones acaparen la meitat de la població mundial". Jo ja fa temps que m’he declarat objector de diaris gratuïts i veig amb satisfacció com cada vegada som més els que ens neguem a la dosi periòdica de desinformació subministrada en dejuni a primera hora del matí. Si algú s’acosta i m’ofereix les capcioses publicacions responc: -Diaris gratuïts, no gràcies! Practiqueu l’objecció desinformativa! Cada cop som més els que diem no!

  1. Si ja fa temps que la desinformació-intoxicació era palesa als mitjans de pagament, els gratuïts són quelcom pitjor. Jo fa temps que no llegeixo cap premsa, des d’internet faig una ullada a les diferents agències de notícies, i em nodreixo de les opions dels blocaires que més admiro. Però sempre amb els ulls ben oberts!

  2. …"No, gràcies. Ja en tinc un diari de debó" quan vaig amb l’Avui o el Punt. Quan vaig sense res no els dic res. Per a mi es com els que em donen publicitat a la sortida del metro (amb la diferència que aquests darrers no acostumen a donar-me cap informació dolenta per a la ment i l’esperit i per això de vegades els hi agafo que aquesta gent acostuma a cobrar una misèria per fer això)

    Una vegada fins i tot un paio d’aquests (del 20 minuts) es va emprenyar perque no li agafava mai (Es el que està a la vorera del davant de l’estació de Renfe de Badalona i hi passo cada matí), li vaig dir que m’oferia una cosa no demanada i que no volia. En fi, quin nivell!. Si més no, ara ja ni me l’ofereix i em deixa tranquil.

     

  3. És curiós que, tant que bramen alguns contra els "contractes deixalla", i res no es parla contra la "premsa deixalla" i els seus efectes secundaris d’idiotització social.  Si la Conselleria de Sanitat tingués una mica de preocupació pública ja s’ho hauria fet mirar.

    La pena, la desgràcia, és que per a molta gent la premsa deixalla és l’única font d’informació.  Bé, aquesta, i l’Sport, el Mundo Deportivo, el Marca…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!