Prendre la paraula

jordimartifont

26 de maig de 2017
2 comentaris

El llibre “Visca la Terra i Visca l’Anarquia” encara la recta final

El que veieu és la maqueta, segurament molt semblant a la que serà definitiva tot i que encara no final,del meu proper llibre: “Visca la Terra i Visca l’Anarquia”. És obra de la dissenyadora de la Serra d’Almos Nerea Borrell Cedó i m’agrada més que molt, sobretot perquè fuig del cridaner amb el puny aixecat, el roig i el negre, etc.

Es tracta d’un llibre una mica totxet (prop de 400 pàgines) que inclou dues parts. La primera dedicada a recopilar els textos teòrics que sol o ben acompanyat he escrit els últims 12 anys amb el tema de l’anarquisme i l’alliberament nacional com a centre. La segona part inclou els articles que he fet sobre el “procés” i el “preprocés” des de 2005 també. També inclou quatre pròlegs de Núria Comerma, Vidal Aragonès, Anna Gabriel i Jakue Pascual.

El llibre el publicarà l’editorial mallorquina Calúmnia en una nova col·lecció: Arrelar. És de les coses que més ganes tenia de fer i publicar. Si tot va bé, sortirà en un mes més o menys. Aquesta setmana vam acabar la darrera correcció.

Si a algú li fa gust que el presenti a casa seva, ja ho sabeu, xiuleu i vindrem.

  1. No cal que t’ho digui més, esperem amb impaciència l’arribada de la “criatura” i fer-ne la presentació al nostre Teatre Espai, a El Vendrell.
    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!