Des del carrer...

Les coses es veuen d'una altra manera...

13 de novembre de 2006
General
3 comentaris

Cursa d’obstacles a les viles i ciutats d’arreu…

La Gran Enciclopèdia Catalana de la Llengua defineix la paraula obstacle com: "Accident de terreny natural o artificial capaç de retardar l’avanç enemic". Una definició més escaient impossible pel cas…

A totes les viles i ciutats de Catalunya només en arribar hi trobem  un munt d’obstacles que s’han de salvar per poder-les visitar. Però no s’acaba aquí, sinó que  n’hi continuen havent durant tota la visita fent del trajecte una gimcana inacabable.

Cada dia circular per  les ciutats  és fa més desesperant i laberíntic. A més, no s’hi troba ni un forat on estacionar i sí es troba serà després d’un fart de donar voltes i tocarà pagar. Si això, és poca cosa, ara toca driblar els obstacles posats de forma mal intencionada per excitar l’ànim del resident i visitant.

Per culpa d’uns pocs rebem tots. És del tot injust que els organismes oficials (Ajuntaments, Diputacions, etc.)  ens tinguin com  enemic  a combatre en compte d’aplanar  les coses per fer-nos una vida més plàcida.

  1. Els regidors municipals responsables són curtets de gambals. Què  pots demanar-los-en? Això sí, el maleït impost de circulació el mantenen, i el revisen cada any a l’alça (per descomptat, no en serà a la baixa). Mentre més alts són els impostos, més alts col·loquen els obstacles. Amb la primera marxa, alguns cotxes HOMOLOGATS freguen els seus dipòsits dels càrters en els esmentats obstacles!! En tal cas, les denúncies s’han de fer a les assegurances i com responsables civils els ajuntaments respectius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!