Un Le Pen a la brasilera

A qui li interessi el tema dels neo-populismes radicals de dreta, aquí en teniu un cas curiós (i força inquietant també). Es tracta del polèmic polític brasiler Jair Bolsonaro, que aquests últims anys ha anat fent-se un lloc als mitjans brasilers pels seus estires i arronses contra els moviments dels drets humans i les minories socials al país. No hi ha dia que passi que no en digui una de més grossa. I al pas que va, no hi ha prou campanars per a tantes comparacions.

Ara, aprofitant el clima de discòrdia política que viu el Brasil, després de la disputadíssima cursa per les eleccions presidencials d’enguany, el nom de Bolsonaro s’erigeix amb força per a crispar, encara més els ànims contra la feble posició de la presidenta Dilma Rousseff.

Des Del BrasiL al RavaL us recomanem la lectura de la notícia (en català) que El Periódico ha preparat arran de la conversa que ha manttingut amb aquest intolerant. Aquí en teniu l’enllaç:

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/internacional/brasil-seu-pen-3816101

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*