Feliu Ventura

música i lletra

13 de novembre de 2007
Sense categoria
2 comentaris

Lluny de Legazpi

Entre l’assassinat de Guillem Agulló i el de Carlos han passat 14 anys. Però he tornat a sentir el mateix, potser amb més ràbia que por.

L’assassinat de Guillem va ser un cop molt dur per a la meua generació i ha marcat el nostre caràcter per a sempre, jo no he vist mai tanta gent plorant de ràbia com aquell any a la Plaça de Bous de València escoltant la cançó a Miquel Grau d’Al Tall. Era la "puntilla" definitiva després de l’operació Garzón, es tractava d’acabar amb la política i després amb les joventuts, però no van aconseguir aturar-nos.
En Aquella dècada dels 90, el joves, fora d’amagar-nos vam començar a construir nous teixits, culturals, polítics i socials. Els inicis de l’escena musical valenciana actual, per exemple, van nàixer en aquell moment.

Aquest vol ser un missatge d’ànims per als companys i la família de Carlos, assassinat per un funcionari de la monarquia parlamentaria del regne d’Espanya. Perquè, malgrat el que diguen durant els pròxims mesos els mitjans de comunicació, els jutges o els polítics nosaltres, a 388 Km de Legazpi, sabem el que va passar i us enviem una abraçada ben forta.

  1. Però sabem també que no paguen mai, i la ràbia creix…

    Escrivint el codi de comprovació per publicar el comentari, les dues primeres lletres eren G8, un altre mort, Gènova i Carlo Giuliani, m’ha tornat al cap…per aquestes terres tampoc paguen mai, i la ràbia creix…

  2. Moltes graciès per la solidaridad. De tot cor, desde Castella. Estamos emocionadxs, impresionadxs…Llegan ánimos y fuerza desde muuuchas partes del estado, desde todo el estado, y desde fuera…Muchos comunicados, muchos artículos, mensajes, concentraciones, acciones, organizandose, uniendonos, luchando y andando juntxs. Con el corazón lleno de lágrimas y de rabia. Pero estamos impresionadxs. Carlos también lo estaría. Lo han asesinado. Pero vive en cada unx de nosotrxs, y de vosotrxs, como el guillem, aitor, richard, el roger o aitor. Mai ovlidarem.

    Apoyo mutuo y cariño revolucionario. Fundamental. Graciès graciès graciès. Siempre agredecidxs PP.CC., muy especialmente.

    Sempre en lluita! Sempre antifeixistes! Sempre internacionalistes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!