18 de maig de 2014
General
0 comentaris

Amb reserves però…

    es pot fer una pregunta?

    
     De la continuació de la Història Nacional de Catalunya d’Antoni Rovira i Virgili dirigida per Jaume Sobrequés i Gallicó, hi llegeixo un paràgraf pertanyent a l’època on s’enviava treballadors a l’Alemanya Nazi, s’homenatjava els aviadors de la Legió Còndor, s’enviava soldats a combatre la Unió Soviètica i s’afusellava entre molts d’altres al President de la Generalitat de Catalunya. Bé doncs, ja estem al cas i diu així,
    ” …Amb tots aquests conceptes – barrejats el d’Estat i el de Nació – no es contempla l’existència de cap altre nacionalisme que no sigui l’espanyol. S’anorrea qualsevol manifestació que li sigui externa , però també pren mesures econòmiques contra la nacionalitat dirigent – en aquest cas, la catalana – en l’aspecte econòmic.
    Catalunya paga durament la pèrdua del poder autònom…”
     I n’hi ha molt més, i ara però, és quan veient l’actuació dominant de certs personatges, em dóna la impressió de que no tan sols no avancem sinó que es vol tornar enrere oi?
     No sé pas si els paràmetres emprats pels responsables actuals que volen perseguir-nos policial i jurídicament pel que podem o no expressar a les xarxes socials m’ho permetran però, aquesta és la meva impressió, de que sí, que es vol tornar molt i molt enrere i seguir controlant-ho tot.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!