Motxilla VIII

25 de desembre de 2014

  VIII Si en resta res de positiu, ho donarem per bo car… el temps ja no l’aturarem, el fer i el perfer és passat i l’efímer demà, ja no existeix.

Llegir més

Motxilla i ment

21 de desembre de 2014

VII   Tot ens cal i res ens és sobrer, fins hi tot amb risc d’equivocar-me, prefereixo el moure’m que l’estar-me quiet, hi ha cops que sí, cal aturar-se i callar pro…quan sóc capaç d’entendre és, quan els meus sentits s’afinen, SÍ – SÍ !!

Llegir més

Nadal 2014

21 de desembre de 2014

Buscant-ME, M’HAS trobat Has temptejat la descoberta corrent, grimpant, graó a graó, amb l’ànsia d’assolir l’AUTÈNTIC, creixent i adquirint l’immens saber.   Finida la travessa t’adones ara, que la recerca ha estat perfeta; Buscant-ME, M’HAS trobat aconseguint el més alt cim.   Complert el teu delit, és quan PUC dir…que sí, que sempre HE estat

Llegir més

motxilla i ment

18 de juliol de 2014
General

   VI   Talment, amb el què i el com  i el perquè de tot plegat  i els tants d’interrogants  que es succeeixen pertot,  distorsionen la mètrica tonal.   Relaxant-me i mesurant el mot,  recuperaré l’alè del fa major  d’un allegro ma non troppo,  musicant el sentiment i el goig  que harmonitzi el proper poema.

Llegir més

motxilla i ment

18 de juliol de 2014
General

    V    No m’he lliurat del jo contradictori   que allunya amics i parentiu,   caldrà esbrinar amb perseverança   la ruta del descuit on m’he perdut.…    Hi ha però, qui mai s’allunyarà,   la més fidel de les companyes, és,   qui a l’últim gest…farà d’escorta.

Llegir més

motxilla i ment

17 de juliol de 2014
General

    IV l’evocació rebel d’un temps d’aventurar-me al córrer, m’inspira avui reprendre’l, i he constatat l’advertiment que el temps perdut no té retorn, fallit l’intent, cal tributar el cost de la inconstància temporal.

Llegir més

motxilla i ment

16 de juliol de 2014
General

   III    Evocant les pors i els dubtes amagats   d’angoixants i antics silencis,   els maquillo d’ironies,   desviant-ne l’atenció!

Llegir més

motxilla i ment

15 de juliol de 2014
General

    II    No ho sé pas si em conec prou bé;   Protegit de màscara i disfressa   d’habituals ironies a destemps,   i amagant els verbs inconfessables   d’instintives i fosquívoles debilitats…    Creus potser conèixer-me millor?   No t’avancis, sigues pacient i,   deixa’t conduir pel laberíntic embullit.

Llegir més

motxilla i ment

14 de juliol de 2014
General

   I        He amagat els mals endreços   d’inutilitats i perversions caduques   rere la tramoia i bambolines;   L’escenari és a punt,   s’obre el teló de boca,   s’esvaeix la broma matinal,   deixondeix el dia novençà   i ara, em cal interpretar   l’arrauxat paper farsaire.

Llegir més

motxilla i ment

14 de juliol de 2014
General

    reposant del caminar… De l’íntim caminar feixuc, llarg, un carregós embalum he aplegat despedregant costosos viaranys, m’ha emplenat a caramull motxilla i ment eixorivida; Reprenc així el peregrinatge d’aquest capítol conclusiu.

Llegir més

Federalisme avui?

10 de juliol de 2014
General

    Oportunisme amb tuf de moneda falsa.       Heu perdut el temps amb la recerca del poder i quan l’heu tingut, no heu estat capaços de posar-hi ordre i a més, heu menystingut els veritables federalistes que sí l’entenien com una relació pactista i de respecte entre iguals, avui, heu fet tard!     Des

Llegir més

Escac al rei?

2 de juny de 2014
General

    Compte!        Al tauler d’escacs hi ha moguda hi potser haurem de preveure la jugada següent, moure peça adequadament i amb perspectiva catalana perquè no ens afecti les inèrcies externes.    – Catalunya és Catalunya i…Espanya és Espanya –

Llegir més

Dels enfrontaments violents, qui se’n beneficia?

1 de juny de 2014
General

    Dels fets de maig del 1937 a… El desconcert generat per les desavinences dels diversos partits i sindicats desfermaren enfrontaments violents amb barricades als carrers, execucions, revenges i assassinats indiscriminats en el dantesc escenari que es produí a Barcelona més enllà de la lluita als fronts defensant-nos del feixisme.       Hi teníem la

Llegir més

Per als qui volien violència…

29 de maig de 2014
General

    Us l’han servit amb safata!     Als qui volien mostrar ” la violència a Catalunya ” ja tenen la foto – moltes – per emmarcar-les on més els convingui.     Els estem fent el joc i els donem totes les facilitats amb aquest ” síndrome d’Estocolm ” que a alguns se’ls ha encomanat donant suport

Llegir més

Para que España sea España…

24 de maig de 2014
General

    ¿Cataluña tiene que dejar de ser Cataluña?     Interessant artricle d’en Francesc Cabana     Quina relació hi pot haver entre l’economia i el moviment sobiranista? És discutible, però sembla que n’hi ha, com a conseqüència de la crisi econòmica. M’explico. La crisi econòmica, molt greu, aplana la moral i el país. L’atur és tan

Llegir més