EL BARRINAIRE -Josep Arasa i Ferrer

"Tan sols quan has demostrat la teva capacitat de convertir-te en un problema pots començar a negociar amb el món la part de raó que creus que t'ha de correspondre" Enric Vila

4 de desembre de 2007
General
0 comentaris

TV3 LA NOSTRA

TV3, és la nostra i única televisió que tenim a Catalunya. Però el galdós paper que va tenir en les informacions de la manifestació del 1D la fa tan assimilable i aigualida com els sindicats, que amb arguments diversos també van prendre partit.
A aquesta deriva informativa, que fa temps que arrossega TV3, cal afegir-hi el desconeixement, per desig exprés o per ignorància, de la realitat "nacional/regional" europea i la irresponsabilitat en les seves funcions d’aparador del nostre país.

Si volem que ens respectin, hem de respectar. Dic això per que aquest dies el President Montilla ha assistit a les reunions de l’Euroregió que s’han celebrat a Tolosa del Llenguadoc. Presentadors i cronistes han situat reiteradament l’indret de celebració a França. Occitània ha estat una paraula silenciada en totes les cròniques.
És cert que Occitània estava representada per diferents consells regionals, peró Tolosa és la capital d’aquesta nació veïna. Si volem trencar la dicotomia Barcelona/Espanya i que els demes respectin la nostra realitat nacional, hem de ser respectuosos amb les altres nacions.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.