Toni Roderic

Des de La Marina Alta, en verd

25 de març de 2008
1 comentari

Putxero de Polp

Estos dies de falles vaig anar al restaurant San Carlos -propietat del conegut Michel Ortiz (fill de qui va muntar les madalenes Ortiz famoses)- a Dénia que havia preparat un Putxero de Polp.
No és fàcil que cap restaurant a Dénia o a la Marina Alta oferixca en un menú un plat tan nostrat com el putxero de polp. Encara que per encàrrec encara el podem trobar en algun lloc de Benissa o Calp.
Val a dir que el putxero de polp és un putxero en el qual s’ha substituït la carn pel polp. La verdura és la mateixa i hi ha qui fins i tot fa una pilota amb la bossa del polp. I l’arròs a banda es fa amb el brou del putxero com qualsevol altre.
Per als principatins s’ha de dir que el putxero és una escudella sense la carn, clar està. I la sopa de galets es canvia per l’arròs a banda amb el brou del putxero.
I val a dir també que l’arròs estava de “repica’m el colze”.
És un plat que us recomane vivament.
La foto és del restaurant de Ximo Cantó de Benissa.

  1. Trobe que es un plat que no te el reconeixement que es mereix,encara que es un plat que es menja en les cases,on les mares ja tenen una avançada edat,perque als joves no els interessa,deuriem posar-lo mes en les cartes del restaurants,nomes conec a la marina tres locals on el fan i sempre per encarrec.Antoniet a Moraira,Gambrinus a Teulada i Casa Canto a Benissa,una llastima perque es nostre de veritat, i no shauria de perdre mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!