Toni Roderic

Des de La Marina Alta, en verd

16 de desembre de 2007
0 comentaris

El Rodat

Avui he estat dinant al restaurant de l’Hotel EL RODAT del Cap de la Nao de Xàbia. He anat amb els amics de la colla gastronòmica L’ARNADÍ de l’Eliana que m’han convidat a passar una estona amb ells.
Val a dir que el seu cuiner Sergio Torres ens ha sorprés gratament amb un menú degustació excel·lent, sobretot un caviar tebi de mandioca i una pasta fresca de Rovell d’ou amb orenga i suc de parmigiano. Però on ho borda el Sergio és en els postres: un con gelat d’anou de macadamia, uns bunyols de Xocolate blanc amb sorbet d’orxata i el millor de tot una fusta de dolços i golosies increïble.
Bocatto di cardinali!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!