CONSELLS DIETÈTICS PER PROBLEMES DE FLATULÈNCIES
– Menjar tranquil i pausadament mastegant molt bé els aliments,
– Menjar amb la boca tancada sense parlar per evitar ingerir aire.
– Controlar l’estrès i el nerviosisme.
– Evitar aquells aliments que per naturalesa produeixen gasos: família de les cols, llegums sencers (millor prendre-les en forma de crema o puré o sense pell, o coure-les amb comí o llorer), carxofes, tronxos de l’enciam i altres segons la tolerància individual.
– Evitar begudes amb gas: refrescs, begudes de cola, gasoses, aigües carbonatades.
– Millorar l’estat de la flora intestinal: prendre 2-3 iogurts a diari, combinant bífidubacterium i L.casei (iogurts bífidus i tipus Actimel).
– Prendre després de dinar i sopar una infusió d’anís verd (Soria Natural), fonoll o altra infusió antiflatulència (Aquilea).
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!