Traïció

Dos homes. Amics de fa anys. I una dona. Esposa d’un, amant de l’altre. Aquest és el plantejament de l’obra Traïció, de Harold Pinter, que es representa fins al 12 d’abril al Teatre Lliure de Barcelona, en la versió d’Esteve Miralles. Un triangle amoròs servit en ordre cronològic invers. L’espectador coneix el desenllaç des del principi i va retrocedint en el temps, escena rere escena, fins arribar al plantejament inicial, que esdevé, alhora, una mena de desenllaç argumental.
Un plantejament atractiu, un text intel·ligent i autobiogràfic i una posada en escena austera i molt eficaç, amb un bon repartiment (Vicenta Ndongo, Francesc Orella i Francesc Garrido). Si podeu, aneu a veure-la. I si no, feu-ne un tast aquí.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *