Horitzons

Un espai on explico les inquietuds que em generen els contextos que m'envolten.

VIc. Touché Amoré – Is Survived By

0
Publicat el 1 de maig de 2015

TAissurvivedbycover

Touché Amoré és un grup d’aquells que com a músic (o intent de) et fan preguntar: com ho fan? Com ho fan per posar tanta música i emocions en cançons que duren poc més de dos minuts si és que hi arriben. Aquest Is Survived By és la seva última referència i és ple de temes que són petits grans móns dins de l’univers que conforma tot el disc. És possible que escoltar una única cançó desorienti, per això recomanem escoltar el disc de PE a PA i deixar-se emportar per l’adrenalina dels trossos frenètics, l’extasi dels trossos ambientals i la sinceritat i proximitat de les seves lletres; que un cop acabat et fa sentir sobrepassat, com si hagués passat una huracà per l’habitació, del que ara només  en queda la brisa suau del mar calmat. Aquest disc és poesia feta música.

Martí i Roc

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Vc. A Wilhelm Scream – Partycrasher

0
Publicat el 1 de maig de 2015

AWSpartycrasher

A Wilhelm scream, és un grup que em va enganxar des de la primera cançó que vaig escoltar. Gran part de culpa la va tenir el seu cantant, Nuno Pereira, que amb la seva veu resgada i potent, combinada amb unes melodies sensibles però alhora punyents;  fa d’aquest grup una petita joia del hardcore melòdic la qual a ningú hauria de deixar escapar.

Però centrant-nos en aquest album, Partycrasher ens ofereix, per una banda una muntanya russa d’emcions en cada cançó que, al contrari dels primers discs de la banda, és fa de més fàcil digestió per el gran públic. I per altra banda, una instrumental variada, tècnica, molt dinàmica i de gran qualitat; molt recomanada per aquells músics sibarites que no poden deixar d’analitzar la música que escolten.

Resumint, si tens ganes de descarregar adrenalina i et vols empapar d’emocions positives, sens dubte aquest disc és una bona elecció.

Martí Clapés González

PD: com el Martí, tothom que vulguí està més que convidat a penjar reviews de discus que el commoguin.