Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

Calendari cinèfil: febrer de 2015

31 de gener de 2015

Aquest febrer, hi ha el Festival de Berlín, les acadèmies premien i la sales de cine ens porten novetats lligades als Oscar i al que fou Canes 2014. Mes d’estrenes interessants en què tanmateix el núvol de “Cinquanta ombres d’en Grey” promet tapar-nos-en mediàticament el sol. Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).

Llegir més

Berlín 2015: el Fòrum.

30 de gener de 2015

Avantguarda, treballs experimentals, assajos, perspectives a llarg termini, reportatges polítics i paisatges cinematogràfics encara per descobrir: això és el “Fòrum Internacional del Nou Cinema”, més conegut com a “Fòrum”, la secció més agosarada de la Berlinale. 45 nous films. Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).

Llegir més

Berlín 2015: Berlinale Special

29 de gener de 2015

En aquesta secció, diversos formats i objectius cinematogràfics. Sèries remarcables, films d’homenatge, pel·lícules que bé haurien pogut anar a la Competició, l’estrena europea de “Selma” i de “50 ombres d’en Grey”… Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).

Llegir més

Claudia Llosa i Daniel Brühl, al Jurat d’Aronofsky a la Berlinale 2015

27 de gener de 2015

Claudia Llosa, cineasta peruana resident a Barcelona, de qui s’acaba d’estrenar No ploris, vola (2014) i Daniel Brühl, actor alemany que va viure uns anys al nostre cap-i-casal, formaran part del Jurat Internacional de la 65a edició del Festival de Berlín (que tindrà lloc del 5 al 15 de febrer de 2015) i que presidirà

Llegir més

Berlín 2015 · Panorama: Documentals

27 de gener de 2015

18 films conformen la programació de documentals dins de la secció Panorama del Festival de Berlín 2015 (5-15 de febrer). Personatges interessantíssims, moments importants de la nostra memòria col·lectiva, gent en situacions complexes, artistes, militants, jovent, testimonis ja grans, guerra, amors o delits d’amor, passions, crítica múrria, cançons que van ajudar a canviar les coses,

Llegir més

Berlín 2015: Fora de Competició

24 de gener de 2015

Quatre films de la Secció Oficial que no participen en la competició. L’últim de Kenneth Branagh, amb Disney; un de Sherlock Holmes amb el cos venerable d’Ian McKellen; una aproximació a l’home que va intentar assassinar Hitler, i una de Wim Wenders amb James Franco i Charlotte Gainsbourg. Per a llegir l’apunt, cliqueu-ne el títol (s’obre a la mateixa pàgina).

Llegir més