Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 de gener de 2015
0 comentaris

Berlín 2015: Fora de Competició

Dins de la Secció Oficial del Festival de Berlín (5-15 de febrer de 2015), hi ha quatre títols especialment remarcats, que tanmateix no concorren en la competició:

Berlín 2015: Fora de Competició.

Ventafocs (Cinderella | Cenicienta | Cendrillon | Cenerentola), de Kenneth BRANAGH. Producció nord-americana. Recreació del conte clàssic, en la versió de Perrault, que Disney ja va adaptar el 1950 en un famós film d’animació, ara amb acció real i protagonitzada per Cate Blanchett (la madrastra temible), Lily James (la Ventafocs), Richard Madden (el príncep), Stellan Skarsgård (l’arxiduc), Holliday Grainger (Anastasia), Sophie McShera (Drisella), Derek Jacobi (el rei), Helena Bonham Carter (la fada madrina). Estrena internacional. Més informació: Web oficial | Facebook oficialImdb | Sensacine | AlloCiné | MyMovies. Vídeos: Tràiler VO.

CINDERELLAMr. Holmes, de Bill CONDON. Producció anglesa. Amb guió de Jeffrey Hatcher, que adapta la novel·la  A Slight Trick of the Mind, de Mitch Cullin, inspirada en els personatges d’Arthur Conan Doyle. Amb Ian McKellen en el rol d’un Sherlock Holmes que al 1947 és ja un home vell, jubilat, que mira cap enrere a la seva vida alhora que s’encara a un cas no resolt, de cinquanta anys enrere, en què hi ha implicada una dona guapa. Al repartiment, també: Laura Linney (Mrs. Munro), Milo Parker (Roger), Hiroyuki Sanada (Tamiki Umezaki), Hattie Morahan (Ann Kelmot), Colin Starkey (Dr. Watson). Estrena mundial. Més informació: Imdb.

MrHolmes13 Minutes (Elser: Er hätte die Welt verändert |13 Minutes), d’ Oliver HIRSCHBIEGEL. Producció alemanya. El director de La caiguda (Der Untergang | Downfall | El hundimiento | La Chute | La caduta), sobre els darrers dies de Hitler al búnquer de Berlín, du a la pantalla ara la història de Georg Elser, l’home que va intentar assassinar Hitler i altres dirigents del partit nazi, amb la bomba que col·locà a una cerveseria de Múnic, el 8 de novembre de 1939. Christian Friedel és Georg Elser i l’acompanyen al repartiment: Katharina Schüttler, Burghart Klaußner, Johann von Bülow, Felix Eitner. Estrena mundial. Més informació: Facebook OficialImdb. Vídeos: Tràiler VO.

13MinutesEvery Thing Will Be Fine, de Wim WENDERS. Coproducció germano-canadenco-franco-sueco-noruega. Amb guió de Bjørn Olaf Johannessen, aquesta és la sinopsi: Accidentalment, un escriptor va atropellar i matar un nen. Va passar mentre conduïa sense rumb, després de barallar-se amb la nòvia i això el va traumatitzar. Ja fa dotze anys que brega per donar sentit als fets i seguir endavant amb la vida; però, quan es mira al mirall, hi veu un assassí. Intèrprets: James Franco, Charlotte Gainsbourg, Rachel McAdams, Marie-Josée Croze. Estrena mundial. Més informació: Imdb | AlloCiné.

EveryThingWillBeFineFOTOS, gentilesa del Festival de Berlín:

Ventafocs. Lily James és la Ventafocs. Autor Jonathan Olley © Disney Enterprises.

Mr. Holmes. Milo Parker i Ian McKellen (Sherlock Holmes). Autor Giles Keyte © Slight Trick Productions.

13 minutes. Burghart Klaußner, Christian Friedel, Johann von Bülow. © Bernd Schuller.

Every Thing Will Be Fine. Charlotte Gainsbourg i James Franco. Autora Donata Wenders © Neue Road Movies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!