Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

25 de gener de 2015
0 comentaris

Berlín 2015 · Panorama: Ficcions

34 ficcions han estat programades enguany dins de la secció Panorama del Festival de Berlín (5-15 de febrer de 2015). Cal recordar que, a més, s’hi programa un bon grapat de documentals, als quals dedicarem un altre apunt.

Convé recordar que, a Panorama, s’hi pot veure alguns títols projectats en altres festivals, com Toronto o Sundance, tanmateix inèdits encara a Europa. I que és en aquesta secció on sol haver-hi un nombre més alt de films que aspiren a guanyar el Teddy Award, el premi col·lateral especialitzat en temàtica homosexual, bisexual i transsexual.

Berlín 2015 · Panorama: Ficcions.

AmorRobatoriAmor, robatori i altres embolics (Al-Hob wa Al-Sariqa wa Mashakel Ukhra | Love, Theft and Other Entanglements), de Muayad ALAYAN. Palestina. Sinopsi: A un palestí que roba cotxes se li complica la vida quan n’agafa un, pensant-se que serà d’un jueu, i al portamaletes hi troba un soldat israelià segrestat. Intèrprets: Sami Metwasi, Maya Abu Alhayyat, Riyad Sliman, Ramzi Maqdisi, Kamel Elbasha. Estrena mundial. Més informació: Imdb. Foto: Riyad Sliman, Sami Metwasi © Palcine Productions. Gentilesa del Festival de Berlín.

Photo by Nicklas DennermalmDyke Hard, de Bitte ANDERSSON. Producció sueca. Sinopsi: Una fracassada banda de rock de lesbianes va de camí a una guerra de bandes i s’ajunta amb un thaiboxer, passant per tota mena d’aventures (amb fantasmes, ninjes, cyborgs, presidiaris, motards, milionari excèntric…). Vídeos: Tràiler. Intèrprets: Alle Eriksson, Peggy Sands, M. Wågensjö, Iki Gonzales Magnusson, Lina Kurttila.  Estrena internacional. Altres festivals: Stockholm International Film Festival 2014 · Twilight ZoneMés informació: Imdb. Foto: Peggy Sands, Alle Eriksson, Iki Gonzalez Magnusson, M. Wågensjö, Josephine Krieg © Nicklas Dennermalm. Gentilesa del Festival de Berlín.

PapallonaPapallona (Mariposa | Butterfly), de Marco BERGER. Producció argentina. Nota sinòptica: Dos mons paral·lels, en què l’anomenat “efecte papallona” donarà a dues persones una nova possibilitat d’estimar-se. Intèrprets: Ailín Salas, Javier De Pietro, Julián Infantino, Malena Villa. Estrena mundial. Més informació: Imdb | Cinenacional | Una pelicula basada en el “efecto mariposa”. Foto: Javier De Pietro, Ailín Salas, gentilesa del Festival de Berlín.

TheBlueHourThe Blue Hour (Onthakan), d’ Anucha BOONYAWATANA. Producció tailandesa. Sinopsi: Un noi tímid i solitari, a qui intimiden els companys a l’escola i el pare pega a casa seva, queda en una piscina abandonada amb un altre noi, fan sexe i els deixa amb una sensació de confort i seguretat. Per al noi s’ha obert una porta cap a fantasies i trobades perilloses; se sent estimat per primera vegada, però comença a barrejar somni i realitat, caient en una espiral de paranoia i violència.  Intèrprets: Atthaphan Poonsawas, Oabnithi Wiwattanawarang, Duangjai Hirunsri. Estrena mundial. Més informació: Imdb. Foto: Oabnithi Wiwattanawarang, Atthaphan Poonsawas. Autor: no consta. Gentilesa del Festival de Berlín.

ThanatosDrunkThanatos, Drunk  (Zui Sheng Meng Si), de CHANG Tso-Chi. Producció taiwanesa. Sinopsi: En Shanghe és el germà gran d’en Rat. Ell és gai; en Rat, no. Tots dos n’estan de sa mare, una dona alcohòlica a qui l’home va deixar amb les canalles petites i hagués d’espavilar-se, acabant fent de Mama-san a un club de noies. Poc després que en Shanghe se n’anés als Estats Units amb un xicot, en Shuo –un rellogat que tenen a casa– s’endugué Rat a un petit viatge a Kaohsiung, al sud; on van topar amb gàngsters de l’indret i en Rat va ferir al cap del clan, Ah Xiang, que des d’aleshores en du la cicatriu a la cara. Per en Rat, en Shuo és un model. Carismàtic, en Shuo té molt d’èxit com animador en un restaurant i manté una relació amb la cosina dels germans. Ell també n’estava de sa mare i fabula que és als Estats Units. Arrossega una ferida interna i es va sentint cada cop més atret per en Shange, especialment des que l’ha vist fent de ballarí en un club. Intèrprets: Lee Hong-Chi, Chen Jen-Shuo, Huang Shang-Ho, Lu Hsueh-Feng, Wang Ching-Ting. Estrena mundial. Més informació: Imdb. Foto: Chang Ning, Lee Hong-Chi. © SimpleView Production. Autor: no consta. Gentilesa del Festival de Berlín.

5454: The Director’s Cut, de Mark CHRISTOPHER. Producció nord-americana. Nota: El director ha refet el muntatge de la pel·lícula (sobre el famós club del Nova York dels anys setanta, vist per un dels seus treballadors) que, en mans de la productora/distribuïdora, va ser estrenada el 1998 amb metratge tallat, remuntada i canviant-hi la sexualitat d’alguns personatges. Vídeo: Tràiler de 54 (1998). Intèrprets: Ryan Phillippe, Salma Hayek, Mike Myers, Sela Ward, Mark Ruffalo. Estrena mundial. Més informació: Imdb*|The original 54Foto: Breckin Meyer i Ryan Phillippe. Gentilesa de Miramax i del Festival de Berlín.

StoriesofOurLivesStories of Our Lives, de Jim CHUCHU. Producció sud-africano-keniana. Sinopsi: Cinc historietes sobre la comunitat Gai-Lesbiana-Bisexual-Transsexual de Kenya. Vídeos: TràilerIntèrprets: Kelly Gichohi, Paul Ogola, Tim Mutungi, Mugambi Nthinga, Rose Njenga. Estrena europea. Altres festivals: Toronto 2014 · Discovery. Més informació: Imdb. Foto: Miriam Wachuka, Tim Mutungi, © Dan Muchina. Gentilesa del Festival de Berlín.

ChorusChorus, de François DELISLE. Producció quebequesa. Sinopsi: Una parella separada des de fa deu anys es retroba quan troben el cos del seu fill desaparegut. Vídeos: Tràiler VOSA. Intèrprets: Sébastien Ricard, Fanny Mallette, Pierre Curzi, Geneviève Bujold. Estrena europea. Altres festivals: Sundance 2015 · World Dramatic. Més informació: Web Oficial | Facebook oficial | Imdb. Foto: Fanny Mallette, Sébastien Ricard. Autora: Anouk Lessard © Films 53/12. Gentilesa del Festival de Berlín.

BizarreBizarre, d’ Étienne FAURE. Coproducció nord-americano-francesa. Sinopsi: Un noi de 17 anys i sense sostre a Brooklyn entra al club underground “Bizarre”, les mestresses l’ “adopten” i passa a formar part de la família d’aquell local. Comença una relació amb un membre de la família, però en fuig i va a raure a un club de boxa, on coneix un altre xicot i se li desferma un allau d’emocions, entre la tendresa i l’amenaça. Vídeos: Tràiler VO. Intèrprets: Pierre Prieur, Adrian James, Raquel Nave, Rebekah Underhill. Estrena mundial. Més informació: Facebook oficial | Imdb. | AlloCiné | Cineuropa. Vendes internacionals: Visitfilms. Foto: Pierre Prieur, Raquel Nave, Rebekah Underhill. Gentilesa del Festival de Berlín.

SangBlavaSang Blava (Sangue azul | Blue Blood), de Lirio FERREIRA. Producció brasilera. Sinopsi: Un circ que s’ha instal·lat en una illa paradisíaca i volcànica del sud de l’Atlàntic, és com una illa dins l’illa mateixa, on el més solitari és Zolah (L’Home Bala), noi bell i seductor que no pot estimar ningú, originari d’aquell indret, d’on sa mare el va treure als nou anys d’edat, per por a una relació incestuosa amb sa germana. Vídeos: Tràiler VO. Intèrprets: Daniel de Oliveira, Caroline Abras, Sandra Coverloni, Rômulo Braga. Estrena internacional. Altres festivals: Paulínia Film Festival| Festival do Rio 2014. Més informació: Imdb. Foto: Daniel de Oliveira © Rodrigo Valenca, gentilesa del Festival de Berlín.

OutOfMyHandOut of My Hand, de Takeshi FUKUNAGA. Producció nord-americana. Sinopsi: Un treballador d’una plantació de cautxú a Liberia passa dificultats i decideix provar sort i menar una nova vida com a taxista de Nova York. Intèrprets: Bishop Blay, Duke Murphy Dennis, Zenobia Kpoto. Estrena mundial. Més informació: Web oficial | Facebook oficial | Imdb. Foto: protagonistes no identificats. Autor no identificat. Drets reservats. Gentilesa del Festival de Berlín.

ContraLaNaturaContra la Natura (Mot Naturen | Out of Nature), d’ Ole GIÆVER, Marte VOLD. Producció noruega. Sinopsi: Un home vol renovar-se espiritualment i respirar aire pur, per la qual cosa se’n va de cap de setmana, sol, a la muntanya. Sabrem com pensa… Vídeos: Tràiler VO. Intèrprets: Ole Giæver, Marte Magnusdotter Solem, Rebekka Nystadbakk, Ellen Birgitte Winther, Sievert Giaever Solem. Estrena europea. Altres festivals: Toronto 2014 · Contemporary World Cinema. Més informació: Web oficial | Facebook oficial | Imdb. Foto: Ole Giæver, gentilesa del Festival de Berlín.

Per què joPer què jo? (De ce eu? | Why me?), de Tudor GIURGIU. Coproducció hongareso-búlgaro-romanesa. Sinopsi: Un jove procurador idealista i de carrera ascendent mira de tapar el cas d’un col·lega important acusat de corrupció i això li crea un dilema, oimés quan, per a resoldre el cas, topa amb tot de revelacions inesperades i doloroses. Vídeos: Tràiler VO | Teaser previ VO. Intèrprets: Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile, Dan Condurache, Liviu Pintileaska. Estrena mundial. Més informació: Imdb. Foto: Dan Condurache, Emilian Oprea, Virgil Ogasanu, Mihai Constantin. Gentilesa del Festival de Berlín.

NedRifleNed Rifle, de Hal HARTLEY. Producció nord-americana. Sinopsi: En Henry i en Ned, fill de la Fay, volen trobar i matar son pare, per haver destruït la vida de la seva mare; però els ho esguerra l’emprenyadora Susan, vinculada a en Henry d’abans que aparegués a la vida de la família Grim. Vídeos: Tràiler VO. Intèrprets: Liam Aiken, Martin Donovan, Aubrey Plaza, Parker Posey, Thomas Jay Ryan. Estrena europea. Altres festivals: Toronto 2014 · Special Presentations. Vendes internacionals: Fortissimo. Més informació: Web oficial | Imdb. Foto: Aubrey Plaza © Hal Hartley, gentilesa del Festival de Berlín.

OdeToMyFatherOde to My FatherThe International Market (Gukje Shijang), de JK Youn. Producció sud-coreana. Sinopsi: En plena guerra de Corea, un noiet jura fer-se càrrec de la seva família, promesa que mantindrà durant seixanta anys de la seva vida. Vídeos: Tràiler VOSA. Intèrprets: Hwang Jung-min, Kim Yunjin. Estrena internacional. Més informació: Imdb. Foto: Kim Seul-ki, Jang Young-nam, Hwang Jung-min, Kim Yunjin, Ra Mi-ran; © CJ Entertainment. Gentilesa del Festival de Berlín.

TheSummerOfSangailéThe Summer of Sangailé  (Sangailė), d’ Alanté KAVAÏTÉ. Coproducció holandeso-franco-lituana. Sinopsi: Amb 17 anys, la Saingalé està fascinada pels aviots d’acrobàcies. En un espectacle aeronàutic d’estiu coneix una noia a qui li permet descobrir el seu secret més íntim, alhora que això li permet trobar l’única persona que l’anima a volar de debò. Vídeos: Clip. Intèrprets: Julija Steponaityté, Aiste Diržiute, Juraté Sodyté, Martynas Budraitis. Estrena Europea. Altres festivals: Sundance 2015 · World Dramatic. Més informació: Facebook oficial | Imdb. Foto: Julija Steponaitytė, Aistė Diržiūtė. Gentilesa del Festival de Berlín.

IAmMichaelI Am Michael, de Justin KELLY. Producció nord-americana. Nota sinòptica: Amb el suport de Gus Van sant a la producció executiva, aquest film explora la metamorfosi que va experimentar el 2007 Michael Glatze, activista gay, creador de revistes del sector i advocat pels drets dels homosexuals, quan sobtadament va anunciar que renunciava a l’homosexualitat i passava a dedicar-se a Déu. Intèrprets: James Franco, Zachary Quinto, Emma Roberts. Estrena internacional. Altres festivals: Sundance 2015 · Premieres. Més informació: Imdb. Foto: James Franco, Zachary Quinto © Cara Howe, gentilesa del Festival de Berlín.

A016_C022_1130WEL’últim estiu dels rics (Der letzte Sommer der Reichen | The Last Summer of the Rich), de Peter KERN. Producció austríaca. Sinopsi: Una noia seductora i rica, que és al capdavant d’un grup d’empreses i d’una de les financeres més importants de Viena, participa de l’ambient de l’alta societat austríaca, amb les seves festes de sexe, alcohol, droga i joves models. Intèrprets: Amira Casar, Nicole Gerdon, Winfried Glatzeder. Estrena mundial. Més informació: Imdb. Foto: Amira Casar, Susanna Hohlrieder. Autor: Peter Roehsler © Nanookfilm. Gentilesa del Festival de Berlín.

HowToWinAtCheckersHow To Win At Checkers -Every Time-, de Josh KIM. Coproducció indonesio-nord-americano-tailandesa. Adaptació del llibre Sightseeing, de Rattawut Lapcharoensap. Sinopsi: Havent perdut els pares, un noiet d’onze anys té davant seu un futur ben incert, oimés quan el del seu germà gran penja de la loteria militar anual de Tailàndia. Intèrprets: Toni Rakkaen, Ingkarat Damrongsakkul, Thira Chutikul. Estrena mundial. Opera prima. Més informació: Web oficial | Facebook oficialImdb. Foto: Natarat Lakha, Arthur Navarat, Thira Chutikul. Gentilesa del Festival de Berlín.

PioneersHeroesPioneer Heroes (Pionery-geroi) , de Natalia KUDRYASHOVA. Producció russa. Sinopsi: Dos mons, dues èpoques, dues realitats. 1987: l’Olga, la Katya i l’Andrey viuen l’infantesa a l’era soviètica i, a punt de ser Pioners, somien a ser herois. L’actualitat: ha quedat enrere el temps de la URSS i els seus grans ideals, ells ja han fet els trenta anys i al món que els ha tocat viure no hi ha lloc per a actes herois. Intèrprets: Natalia Kudryashova, Daria Moroz, Aleksei Mitin, Aleksandr Userdin. Estrena mundial. Més informació: Web productora | Imdb. Vendes internacionals: Alpha Violet. Foto: Varya Shablakova. Autor: Alexandr Budarin © CTB Film Company. Gentilesa del Festival de Berlín.

MThe Sea Is Behind (Al bahr min ouaraikoum), de Hicham LASRI. Producció marroquina. Sinopsi: Al ritme de les h’dya  -tradició marroquina que sovinteja a les festes firals-, aquest film mostra la complexitat dels seus protagonistes: en Tarik, que acompanya una banda, formada per marginals, vestit de dona i balla a canvi de diners en festes i casaments; son pare, que viatja amb ell dalt d’una vella tartana, ni se’l mira… Vídeos: Teaser tràiler VOSA. Intèrprets: Malek Akhmiss, Hassan Badida, Yassine Sekkal. Estrena europea. Altres festivals: Dubai International Film Festival 2014. Més informació: Facebook Oficial | Imdb. Foto: Malek Akhmiss. Gentilesa del Festival de Berlín.

AngelicaAngelica, de Mitchell LICHTENSTEIN. Producció nord-americana. Adaptació de la novel·la Angelica,  d’ Arthur Phillips. Sinopsi: Un matrimoni del Londres victorià encaixa un seguit d’efectes psicològics i sobrenaturals des que ha nascut el seu fill. Intèrprets: Jena Malone, Janet McTeer, Ed Stoppard, Tovah Feldshuh. Estrena mundial. Més informació: Imdb. Foto: Jena Malone, Janet McTeer. Gentilesa del Festival de Berlín.

PettingZoo-Still3Petting Zoo, de Micah MAGEE. Coproducció nord-americano-greco-alemanya. Sinopsi: La Layla té 17 anys, va molt bé a classe, a l’institut, i està prenyada. Cedint a la pressió familiar decideix no avortar, es deixa córrer la beca d’estudiant i se’n va a viure a la caravana que la seva estimada àvia té a la propietat familiar. Va a treballar, a l’església, a l’escola, troba un xicot nou -diferent de la gent que coneix-. Si bé sembla que les coses li tornen a anar bé, la feina i l’estrés li causen estralls i acaba perdent la criatura, ja de sis mesos… Intèrprets: Devon Keller, Austin Reed, Deztiny Gonzales, Kiowa Tucker. Estrena mundial. Més informació: Web oficial | Facebook oficial | Twitter oficial | Tumblr oficialImdb. Foto: gentilesa de Film Press Plus – Richard Lorman.

TheSecondMotherThe Second Mother  (Que Horas Ela Volta?), d’ Anna MUYLAERT. Producció brasilera. Sinopsi: La Val fa tretze anys que treballada de mainadera d’en Fabinho, a Saõ Paulo, i econòmicament està bé; però la rosega un sentiment de culpa per haver deixat la seva pròpia filla, Jessica, a Pernambuco, al nord del Brasil, que la criessin uns parents. La Jessica arriba a la ciutat per passar els examens d’ingrés a la universitat i la convivència no esdevé fàcil, ja que tothom queda afectat per la personalitat i la franquesa de la noia… Intèrprets: Regina Casé, Karine Teles, Michel Joelsas, Camila Márdila. Estrena europea. Altres festivals: Sundance 2015 · World Dramatic. Més informació: Imdb. Foto: Regina Casé, Michel Joelsas. Autora:  Aline Arruda © Gullane Filmes. Gentilesa del Festival de Berlín.

ParadiseInServiceParadise in Service (Jun Zhong Le Yuan), de Doze NIU Chen-Zer. Producció taiwanesa. Sinopsi: L’aventura d’un noi que fa el servei militar a la Unitat 831 entre 1969 i1972, tot preparant-se per a una guerra que podria esclatar en qualsevol moment. Vídeos: Tràiler VOSA. Intèrprets: Ethan Juan, Wan Qian, Chen Jianbin, Chen Yi-Han. Estrena europea. Altres festivalsBusan International Film Festival 2014Hawaii Film Festival 2014. Més informació: Imdb. Foto: Wang Po-Chieh, Ethan Juan. © Honto Production. Gentilesa del Festival de Berlín.

AssassinatAPacotAssassinat a Pacot (Meurtre à Pacot |Murder in Pacot), de Raoul PECK. Producció noruego-franco-haïtiana. Sinopsi: Després del terrible seisme de gener de 2010 a Haití, una parella privilegiada malda per reinventar-se una vida enmig de les runes de la seva ciutat, al barri selecte de Pacot, a Port-au-Prince. Desemparats i delerosos de fer calés per a refer casa seva, decideixen llogar la part habitable de la seva vil·la a l’Alex, un treballador d’alt nivell del suport humanitari estranger, que hi va en companyia de Jennifer, àlies Andrémise, la seva xicota haitiana, impertinent i ambiciosa. Vídeos: Tràiler VOSA. Intèrprets:  Alex Descas, Ayo, Thibault Vinçon, Lovely Kermonde Fifi, Joy Olasunmibo Ogunmakin. Estrena europea. Altres festivals: Toronto 2014 · Masters. Més informació: Imdb. Foto: Ayo. © Roberto Stephenson. Gentilesa del Festival de Berlín.

DuresaDuresa (Härte | Tough Love), de Rosa von PRAUNHEIM. Producció alemanya. Docuficció basada en la biografia d’Andreas Marquardt. Sinopsi: De nen, Andreas va patir abusos. Traumatitzat per aquell passat de violència i violacions, cau en la criminalitat i es guanya la vida com a proxeneta. Acaba a la presó i ho viu com una purificació, bregant per a canviar i passant a treballar en la lluita contra l’abús als infants. Intèrprets: Hanno Koffler, Luise Heyer, Katy Karrenbauer, Marion Erdmann, Andreas Marquardt. Estrena mundial. Altres festivals: Hong Kong International Film Festival 2015. Més informació: Imdb | Filmstarts. Foto: Hanno Koffler, Katy Karrenbauer. Gentilesa del Festival de Berlín.

AMInorLeapDawnA Minor Leap Down  (Paridan az Ertefa Kam), de Hamed RAJABI. Coproducció franco-iraniana. Sinopsi: Una dona iraniana, d’uns trenta anys i al quart mes d’embaràs perd la criatura. Sap que la família l’obligarà a tornar a prendre els antidepressius que va haver de deixar ran de l’embaràs. D’entrada, sembla que refà la vida quotidiana com abans; però el seu silenci aviat esdevé rebel·lió. És la història d’una dona que es rebel·la contra la seva existència normalitzada de classe mitjana. Intèrprets: Negar Javaherian, Rambod Javan. Estrena mundial. Més informació: Imdb. Foto: Negar Javaherian. Gentilesa del Festival de Berlín. Prohibida la difusió a les xarxes socials.

600Milles600 milles (600 Millas | 600 Miles), de Gabriel RIPSTEIN. Producció mexicana. Sinopsi: Estiu de 2010, a la frontera entre Arizona i Sonora. L’Arnulfo Rubio (Kristyan Ferrer) és un noi que s’ha embolicat en el tràfic d’armes entre els EUA i Mèxic i en Hank Harris (Tim Roth) és un veterà agent de l’ATF que el vigila des de l’altre cantó de la frontera. Per un petit incident i els errors propis de l’edat (un és massa jove i l’altre, massa gran), les vides d’aquests dos homes quedaran lligades. Al decurs de divuit hores de perill, aquests enemics entendran que l’única manera de sortir-se’n és confiant l’un amb l’altre. Intèrprets: Tim Roth, Kristyan Ferrer, Harrison Thomas, Noé Hernández, Armando Hernández. Estrena mundial. Més informació: Imdb. Foto: Tim Roth, Kristyan Ferrer. Gentilesa del Festival de Berlín.

L'IncendiL’incendi (El incendio | The Fire), de Juan SCHNITMAN. Producció argentina. Sinopsi: Vint-i-quatre hores de la tensió insuportable entre Lucía i Marcelo. Tenen trenta anys. Havien anat amb cent mil dòlars a pagar la seva nova casa, però el qui els l’havia de vendre no s’ha presentat i no han pogut escripturar. Tensos i frustrats han tornat al seu pis llogat, sabent que hauran d’esperar tot un dia més. Un temps d’espera en què sobreïx la veritable naturalesa de l’amor entre ells dos, la crisi que passen i la violència que els domina. Intèrprets: Pilar Gamboa, Juan Barberini. Estrena mundial. Més informació: Pasto Cine | Imdb | Cinenacional. Foto: Juan Barberini, Pilar Gamboa. Gentilesa del Festival de Berlín.

Nektie youthNecktie Youth, de Sibs SHONGWE-LA MER. Producció sud-africana. Sinopsi: Cineasta i artista multimèdia, l’autor retrata una part de Johannesburg que es coneix molt bé. Qui creix a Sandton, l’indret de la ciutat que és la zona més rica de tot Àfrica, es passa molt de temps rondant per piscines i festes privades farcides de droga. Els excessos i somnis d’un jovent, de raça blanca i de raça negra. Vídeos: Tràiler. Intèrprets: Sibs Shongwe-La Mer, Bonko Cosmo, Emma Tollman, Jonathan Young, Colleen Balchin. Estrena mundial. Més informació: Facebook oficial | Imdb. Foto: Bonko Khoza. © Hanro Havenga. Gentilesa del Festival de Berlín.

NastyBabyNasty Baby, de Sebastián SILVA. Producció nord-americana. Sinopsi: Un artista gai de Brooklyn (Sebastián Silva), enderiat amb els nadons, i el seu company (Tunde Adebimpe), demanen a la seva millor amiga (Kristen Wiig) que els ajudi a ser pares. Intèrprets: Kristen Wiig, Sebastián Silva, Tunde Adebimpe, Mark Margolis, Reg E. Cathey. Estrena internacional. Altres festivals: Sundance 2015 · Next. Més informació: Imdb. Foto: Tunde Adebimpe, Kristen Wiig. Gentilesa del Festival de Berlín.

AbsènciaAbsència (Ausência | Absence), de Chico TEIXEIRA. Coproducció franco-xileno-brasilera. Sinopsi: Tot de moments de la vida d’un noiet, Serginho (Matheus Fagundes), que quotidianament ha de fer-se càrrec de la seva mare i de son germà de cinc anys i treballar al mercat del carrer. Té una forta amistat amb Mudinho i Silvinha i alhora una relació complexa, entre sexual i afectiva, amb el professor Ney. Intèrprets: Matheus Fagundes, Irandhir Santos, Gilda Nomacce, Thiago de Matos, Francisca Gavilán. Estrena internacional. Altres festivals: Rio International Film Festival 2014. Més informació: Imdb. Foto: Matheus Fagundes, Thiago de Matos. Gentilesa del Festival de Berlín.

DoraOLesNeurosisDora o les neurosis sexuals dels nostres pares (Dora oder Die sexuellen Neurosen unserer Eltern | Dora or The Sexual Neuroses of Our Parents), de Stina WERENFELS. Coproducció helvètico-alemanya. Sinopsi: La Dora (Victoria Schulz) té divuit anys i molta set de descobertes. La seva mare, Kristin (Jenny Schily), fa poc que ha deixat de donar-li tranquilitzants. La noia, discapacitada mental, es llança a cor-què-vols a la vida i en particular a un home que li agrada especialment. De seguida fan l’amor mentre la mare es troba totalment sobrepassada. La Dora segueix veient-se amb aquest home tèrbol, clarament seduït per la sensualitat desenfrenada. Per acabar d’abobar, la mare no aconsegueix tenir un altre fill i la Dora queda prenyada. Vídeos: Tràiler VO. Intèrprets: Victoria Schulz, Jenny Schily, Lars Eidinger, Urs Jucker. Estrena internacional. Altres festivalsSolothurn Film Festival 2015. Més informació: Web oficialImdb. Foto: Jenny Schily, Victoria Schulz. © Felix Hächler. Gentilesa del Festival de Berlín.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!