tiradecomptar

Bloc de Joan Garcés Barrera

#escolademestres

0
Ahir vam tindre la primera jornada d’hivern de l’escola de mestres d’Akoe Educació, un projecte que pretén formar els mestres amb compromís, coratge i ànima. La convidada d’ahir era Mar Romera, presidenta de l’associació Francesco Tonucci. Romera ens parlà incansable durant tota la vesprada (vam acabar pels volts de les nou) sobre les intel·ligències múltiples, sobre l’escola, sobre com mantindre l’emoció, com respectar als infants mirant-los des de la seua altura, com una sala de mestres ha de tindre sempre flors fresques, bombons i molta estima (xa, regaleu margarides als mestres!) Començà amb una frase: ‘Transformar l’educació no és afegir, és modificar el que hi ha per obtindre més rentabilitat, amb menys esforç.’ 
Ens parlà de com cal educar en la totalitat del ser i de com la capacitat és il·limitada (sobre tot a la infància!)
Però sobretot les intel·ligències múltiples ai! Tenim vuit intel·ligències i tres estils d’aprenentatge: el visual, auditiu i el cinestèsic. Quin repte, mestres, saber quin estil d’aprenentatge i quina intel·ligència desenvolupa més cada infant! 
Hui és tenim la segona jornada d’escola de mestres, a Picassent també. Quin entusiasme mestres! malgrat Wert i la incompetència ppera.

Publicat dins de General | Deixa un comentari