tiradecomptar

Bloc de Joan Garcés Barrera

#sensesenyal

0
Publicat el 26 d'agost de 2012
El diputat per Castelló de Compromís, Josep María Pañella li ha demanat a Alberto que a vore si ens connecta altra volta TV3 als valencians. I ja era hora que algú se’n recordara que els valencians estem sense TV3 més d’un any i mig, per culpa l’obsessió anticatalanista del PP, i és que no poden soportar, els feixistes, que vejam una televisió en la nostra llengua, per això s’han carregat Canal 9 també. 100.000 persones ens manifestàvem l’any passat per TV3 al País Valencià i per a què va servir? Un any i quatre mesos després els valencians continuem sense vore TV3, i ja ningú diu res, ja no es fan manifestacions, ho hem assumit i prou. Perquè se’n riuen de nosaltres, els peperos i tota la caspa franquista valenciana blavera, se’n riuen i nosaltres i no fem res. Espere que Compromís done canya amb el tema i nosaltres estarem darrere recolçant-los. 
Mentrestant contiunarem veient TV3 per internet! 

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

TVE o TV del régim.

1
Publicat el 4 d'agost de 2012
L’última notícia del colp feixista a TVE per part del PP és el cessament de Ana Pastor, presentadora de ‘Los desayunos de TVE’. Aquella televisió feixista, manipuladora i sectària de l’época de Josemari torna vuit anys després, perquè aqueixa és la democràcia que entén el PP, manipular i dir mentides, ja ho hem vist durant anys amb Canal9 i Telemadrid, ja sabem què és el periodisme pepero, xupla-li-la a Rajoy tot el que pugues, bon periodisme en definitiva. Però no hem de donar-los el gust, desintonitzem TVE dels televisors, desintonitzem RNE de la ràdio del cotxe, ignorem-los. Hi ha que ser burro (o pepero) per voler manipular les notícies al segle XXI, que amb un cop de clic t’enteres de tota la actualitat. Però les  mesures d’este govern rànci necessiten l’estratègia d’un colp d’estat, ocupar la televisió pública i la ràdio. Sols queda dir que Ana Pastor, Juan Ramón Lucas, Xabier Fortes i molts més acomiadats eren massa periodistes per a tan poca democràcia. Que tingueu sort.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

#novullpagar

0
Publicat el 1 d'agost de 2012
Mire de fer un viatge; si m’envaig cap a Espanya, a Madrit, sols hauré de pagar el gasoil (uns 30 euros aprox) pel contrari si m’en vaig a Barcelona hauré de pagar el gasoil (més o menys el mateix) però a més, he de pagar 36 euros de peatge, eixe és el robatori encobert i legal que patim els valencians i catalans des de fa anys i anys, que consisteix en pagar, pagar i després tornar a pagar, a Madrit, a l’Espanya que ens maltracta i ens ofega. I és que els espanyols i PPSOE deuen pensar; ofeguem-los als catalans i valencians! deixem-los nets! I ara que ens han deixat més pelats que un ou, ens fan el gran favor d’intervindre’ns. Xe gràcies Espanya per deixar-nos diners per a què us continuem pagant els vicis i els dogmes! Mentrestant a València continuen desgovernant-nos -tot i ser intervinguts- els mateixos inútils i desgraciats de sempre, fabra and company, al més pur estil de ‘que se jodan’ . Xe que sortim al món i ens dona vergonya dir d’on venim!
Davant de tant de robatori l’única solució és #novullpagar, plantem-nos! Ja hi ha prou d’aquest expoli.

‘El meu país és tan petit que des de dalt d’un peatge veus el peatge veí. ‘

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari