tiradecomptar

Bloc de Joan Garcés Barrera

Estiu, el viatge (2)

2
Duguem quatre dies a Zarautz, arribarem dilluns pels volts de les sis després d’un viatge llarg i cansat, això sí al País Basc unes carreteres de categoría (i ves que ho han de ser tot ple de peatges!). El càmping és tot un luxe; està situat dalt d’una muntanya des d’on les vistes són espectaculars, sobretot la posta de sol on es veu com el sol es va endinsant en l’oceà fins que desapareix.  La platja i les caletes són brutals també amb un aigua força freda però que es pot suportar. I com no, els dinars i sopars de luxe amb dos cuiners que tenim molt perfeccionistes i exquisits (Xavi i Hèctor). Els dies pasen volant així que s’en anem a fer-nos una cerveseta ben fresqueta!

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Estiu, el viatge.

1
Demà eixim cap Zarautz, al País Basc. Anem al ‘Gran Camping Zarautz’ un paisatge entre platja i muntanya, els amics de sempre, que més que amics són germans. Eixim de matinet tres en cotxe i tres en autobús (el cotxe és per qüestions d’equipatge) Anem ben preparats: cordes, estris de cuina, neveres, llanternes, para-sols, càmping gas… i sobretot moltes ganes de passar-ho de categoria! Fugim de València, i d’esta calitja insuportable així que esperem trobar la fresqueta al nord. 
Cap a Zarautz.  

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Més nets que Carracuca (intervinguts!)

0
La Generalitat Valenciana ha demanat ser intervinguda per Espanya (ma que som desgraciats, no ens podria intervindre França o Alemanya?). La ruïna en la qual ens ha instal·lat el PP en els seus 17 anys de govern ja no és sostenible. El fruit d’anys i anys de lladrocini pepero és este, l’intervenció. Anys de tirar els diners, de furtar a mans obertes, de col·locar als amigots en empreses públiques, en canal 9, en EMARSA… El PP en aquests anys ha converitit el País Valencià en la terreta del feixisme legal, del crim organitzat. Érem els millors, ens banyàvem en xampany i follàvem drets, i ara s’hem quedat més nets que Carracuca. L’¡ndignació recorre cada vegda més els carrers dels pobles i ciutats valencianes, a les farmàcies, a les escoles concertades que fa mesos que no cobren, al transport públic on volen fer un ERO, a la Televisió pública valenciana que fa anys que és segrestada i que ara volen liquidar-la, perquè a València no queden diners, s’els han begut i esnifat els polítics del PP valencià. 
-Rita, este cego de 17 anys qui el paga? 

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari