Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

27 d'abril de 2013
0 comentaris

Quinzena dels Realitzadors – Canes 2013: “El congrés”, d’Ari Folman

FOTO © ARP El congrés, d’Ari Folman

Film inaugural de la Quinzena 2013. Mig imatge real – mig dibuix animat, obra mig realista, mig fantacientífica, mirada hal·lucinada sobre el nostre futur i el del cinema —segons el delegat general de la Quinzena—. Adaptació de la novel·la Fantastyka i futurologia, de Stanislaw Lem, —l’autor de Solaris—, amb un repartiment que encapçalen Robin Wright, Paul Giamatti i Harvey Keitel. Wright incorpora una actriu que es va deixar escanejar el cos i al cap de vint anys, mare sense feina, accepta un darrer encàrrec de grans conseqüències… El retorn del director israelià Ari Folman, cinc anys després de l’èxit de Vals amb Bashir.

El congrés (The Congress | Le Congrès)

Direcció: Ari Folman. Guió: Ari Folman, adaptació de la novel·la Fantastyka i futurologia / The futurological congress, de Stanislaw Lem Producció belgo-nord-americana-poloneso-germano-luxemburguesa. Durada: 2h00.

Intèrprets: Robin Wright, Paul Giamatti, Harvey KeitelJon Hamm, Kodi Smit-McPhee, Danny Huston.

Sinopsi: Dona, mare i actriu famosa, ja veterana i sense feina. Té el fill malalt i la bellesa se li panseix. En un món que pot refer-la i mantenir-l jove per sempre més. Pren una decisió, de conseqüències per a la seva vida com no es pot ni arribar a imaginar.  

VídeosAri Folman i el públic de la QZ.

Vendes internacionals: The Match Factory. Distribuïdores confirmades abans o durant Canes 2013: Golem* | ARP. Més informació: Imdb (ang) | Comme au Cinéma (fr) | My Movies (it)


QUINZENA DELS REALITZADORS – Canes 2013

Inauguració

El congrés


Apunts en aquest blog“El congrés”, d’Ari Folman, inaugurarà la Quinzena dels Realitzadors de Canes 2013.

Apunts de context en aquest blog: Canes 2013: programa del dijous 16 de maig | Tot Canes 2013 | Canes 2013: la Quinzena dels Realitzadors.


Premis: Premis. Altres festivals: Altres festivals.

Informacions, incloses novetats de distribució: pendent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!