BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

30 de desembre de 2015
0 comentaris

Els partidaris de la DUI demanem un gest de Junts i de la CUP per la Unilateralitat.

Saltar de la Via Catalana a la Via Bàltica

Estem preparats per a moltes coses, àdhuc per la DUI. Però, per què els qui poden fer la DUI tiren pilotes fora?

(Fotografia de la Cadena Bàltica. Un any després tots tres països eren independents. Els seus partits polítics també feien el ruc i el Poble va tirar pel dret)

———————-

Unir-se per la DUI, Junts, CUP, ANC i ÒMNIUM, obert a molts altres col·lectius catalans seria un gest que redimiria davant del Poble les fallades comeses aquests tres mesos per gasiveria, per excés de voluntarisme i per una bona mica de partidisme.

Unir-se per la DUI, Junts, CUP, ANC i ÒMNIUM, obert a molts altres col·lectius catalans seria un gest que encararia el Procés cap a la recta final sense fer inútils marrades.

No podem esperar més. Les coses fràgils i en perill s’han de fer bé però fer-les bés també es fer-les de pressa, amb data per entendre’ns.

Saltar de la Via Catalana a la Via Bàltica equival a canviar l’esperit del Pacte, enlloc de pactar partits, pactarien les diferents sensibilitats del Poble, amb el ben entès que amb Espanya no s’hi pot pactar la Independència, ella -Espanya- mai seguirà aquest joc-, ha de ser sols la decisió dels catalans, serà sols la decisió dels catalans.

Trenquem amb la via del Pacte enganyós amb Espanya perquè només ens durà a la ruïna. Prou de pactes, prou de pastanagues, prou de fer el ruc i amagar el cap com els estruços!

Comprometem-nos amb la DUI: Declaració Unilateral d’Independència, un gest que el dia que el fem ens honorarà i alliberarà a tots!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, català pro catalans partidaris de la DUI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!