Blog d'en Xavier Mir

Un dels 2.079.340 vots del 21 de desembre de 2017

1 d'abril de 2009
4 comentaris

TV3 comença a fer allò que cal fer

Efectivament, dilluns al matí em queixava que Esplugues TV feia allò que TV3 no vol fer i la mateixa tarda, al programa d’Albert Om, es muntava un debat sobre la independència de Catalunya a propòsit del llibre de Patrícia Gabancho. Des del debat a 8TV que no veia una cosa semblant. Aleshores en Marcús va penjar aquest article sobre els arguments unionistes. Ja veieu que les coses no han canviat gaire. Ara es tracta que el debat, plural, obert, respectuós i democràtic, s’estengui a tots els mitjans, també els locals. Com que és un tema que interessa i els mitjans parlen de les coses que interessen, segur que en els propers mesos cap mitjà voldrà perdre el tren de l’interès.

  1. Vaig veure el programa, sóc independentista i em costa ser imparcial amb les opinios dels tertulians, però sincerament crec que els raonaments dels unionistes són de pena, no tenen arguments i resulten patètics.

  2. Cal que a part de tertúlies i programes, se’n faci extensiu a programes més informativament seriosos, parlo de TN’s o 30 minuts, etcètera. Així que això costarà encara molt per por dels que detenen el poder…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!